![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1697
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Appiah konuştu!
Adı sürekli transfer ile anılan Ganalı oyuncu ilginç açıklamalar yaptı Fenerbahçe'de son günlerin en çok konuşulan ismi Stephen Appiah, takımdan ayrılacağı yolundaki haberlerle ilgili bomba gibi açıklamalarda bulundu. Dedikodulara artık dayanamadığını söyleyen Ganalı yıldız, “Bu haberler nereden ve nasıl çıkıyor anlamıyorum. Ben kimseye bir açıklama yapmadım. Sonra Schalke ile anlaştığım yazılıyor. Zaten birebir hiçbir kulüple temasım olmadı. O işleri menacerim hallediyor. Üst düzey bir kulüpten, iyi bir teklif gelirse Fenerbahçe'den ayrılırım” diye konuştu. Başkanla görüşecek... Sözleşmesinin hâlâ devam ettiğini de vurgulayan başarılı orta saha oyuncusu, “Fenerbahçe ile 2009'a kadar sözleşmem olduğu unutuluyor. Bu nedenle ayrılmam için önce kulübümle görüşmeleri gerekecek. Ben de bu konuya açıklık getirmek için yarın başkanla bir araya geleceğim. Şu anda evdeyim ve dinleniyorum. Bu yöndeki spekülasyonlar kafamı çok karıştırdı. Konuyla ilgili de başka bir açıklama yapmayacağım. Kesin kararımı 2-3 gün içinde vereceğim ancak ben hâlâ Fenerbahçe'nin futbolcusuyum” ifadesini kullandı. 10 milyon Euro bonservis Stephen Appiah'ın bu açıklamalarına karşın ortaya atılan bir iddia kafaları iyice karıştırdı. Ganalı oyuncunun Schalke ile 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı öne sürüldü. Öte yandan Appiah ile ilgili görsel ve yazılı basında her gün değişik haberlerin çıkmasının, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı oldukça sinirlendirdiği öğrenildi. Yıldırım'ın, özellikle Ganalı orta saha oyuncusunun dış basına değişik, Türkiye'deki gazetecilere ise farklı konuşmasına kızdığı söyleniyor. Kaynak: Fanatik 25.07.2007
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Appiah inadı | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 08:21 AM |
En İyisi Appiah! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-05-2007 11:57 AM |
Appiah İyileşiyor! 14.08.07 | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-14-2007 12:48 PM |
Appiah sevinci | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2007 05:48 PM |
Appiah Gitmiyor | DHeMLy-CHaY | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-08-2006 05:17 PM |