![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Üzerimde tonlarca yük ve ağırlık, Ruhumda perişan eden bir sıkıntı. Yüreğimde tarifsiz bir çarpıntı var. İçerimde katlanılamaz bir eziklik, Gönlümde dayanılamaz bir acı var. Garip bir burukluk benliğimi sarmış. Efkar basmış sel gibi,hüsran hislerim. Yaralanıp kabuk bağlamış duygularım. Umutlarım kurşun yemiş ağır yaralı artık. Yoruldum sevgime sevgisizliklerden artık. Ben yoruldum,anlamsız ayrılıklardan artık. Yorgunum,bıkkınım bu ihanetlerden artık. Mangal gibidir yüreğim,mert adamım ben. Yufka gibi yüreğim,dayanamam ben acıya. Hep onurumla yaşadım onurumla öleceğim. Bir lokma ekmek için,basit çıkarlar uğruna, Eğilmem biçare,çaresiz ve naçar olsam bile. Hiç eğilmedim eğilemem ben hiçbir kimseye. Yap yalın içten sevgimi kullanıp kullanıp ta, İhanet edeni,hiç unutmadım unutamam ben.
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Unutulmaz, Unutamam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-21-2007 09:30 AM |
Unutamam ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 11:16 PM |
Unutamam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 11:16 PM |
Unutamam | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-20-2007 11:15 PM |
Tanga Severler Merak etmeyin sizi unutmadim!!! | sempatiko80 | Adult eski arşiv | 5 | 04-21-2006 02:25 PM |