![]() |
![]() |
#1 |
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Teşekkür Etme: 75 Thanked 78 Times in 60 Posts
Üye No: 24380
İtibar Gücü: 2834
Rep Puanı : 3451
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Soğuktu bu şehir soğuktu kaldırımlar.
Seni beklemek güzeldi korkutmazdı beni karanlıklar. Her gelişim bir bayramdı sana. Sanki aşkımı kucaklıyordu ANKARA Ben sana mı âşıktım yoksa. Yoksa Ankara mı aşkımıza? Hiç üşümezdim ben o soğukta karda yağmurda. Sanki aşkımı kucaklıyordu ANKARA. Metro gelmezdi belki yanına. Ben ne kadar acele ettiysem Hep Kızılay'da indirdi inadına. Ama hep bekliyordu Güvenpark'ta. Beni sana getirmek için Minibüsçü Amca. Sanki aşkımı kucaklıyordu ANKARA. Akşam oluyordu bir ara. Sen gidecektin ben sensiz kalacaktım. Tek başıma. Keşke yanımda kalsa sabaha Sen Ben Aşk ve Ankara Sanki elvedama üzülüyordu ANKARA Gelmiştim sana bir sonbaharda. Yine gidecektim bir ilkbaharda. *******i volta atmayacaktım artık Sokulluda. Sanki aşkımıza ağlıyordu ANKARA. Sıcak bir haziran akşamında. Sanki içimden haykırırcasına Aşti’nin Demirbanklarında Ağlıyordum sana yakalanmaktan korkarcasına. Ve dışarı çıkıp bakıyordum o koca Armada'ya. Lazerlerini kapatmış beni dönmemek üzere uğurlarcasına. Sanki aşkım olmuştu ANKARA. Merak etme bir gün kavuşuruz elbet ANKARA. Yine gelirim sana.(K olmasa da) alıntıdır
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Herkes Bilsin Aşkımı | Raichu10 | Şiirler Ve Güzel SözLer | 0 | 07-07-2010 05:17 PM |
aşkımı herkez bilsin!! | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 04-07-2008 01:15 AM |
ben aşkımı paşlaşmam... ben aşkımı paşlaşmam... | Kéan aRs | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-09-2008 12:58 PM |
Ankara Ankara GÜzel Ankara'dan | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 07:36 PM |
Kuyumcu da,aşkımı tarttım | F@sTaLaFisT@ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-09-2007 12:49 PM |