![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BAŞAK
Bugün, iletişim tarzınızda, kendi derinliklerinizdeki sesin oldukça önemli bir yeri vardır. Ne konuşursanız konuşun, elinizde olmadan tutkularınızı, gücünüzü ve kişisel arzularınızı gerçekleştirmek amacı taşıyacaksınız. Hani bazen olur dediğiniz şeylerde bile değişkenlik gösterir, üzerinden birkaç kez geçerek, içiniz rahat etmez ve gün içinde yolunuzu değiştirirdiniz ya, işte bugün bu mümkün değildir. Evet ben bunu istiyorum veya ya hep ya hiç tarzı bir ruh hali içinde olursunuz. Kuşku ve kuruntularınız bugün yine size rahat vermeyecektir ama hangi konuda bunu hissediyorsanız, korkup kaçarak değil, bizzat olanlara müdahale ederek çözüm bulmak gerektiğini düşünürsünüz. Sanki dünya önünüze geçse ve sizi geri çevirmeye çalışsa da, bildiğinizden şaşmaz ve ilerlersiniz. Eğitim, haberleşme, kısa yolculuklar, tüm görüşmeleriniz, inancınız, yaşama bakış açınız, bu gücü hissedeceksiniz. Güneş gezegeninin Aslan burcunda seyretmeye başladığı bugünden itibaren, siz Başaklar için, kendi iç dünyanıza çekilerek oldukça güçlü bir şekilde düşünmek gereğidir. Önümüzdeki bir ay boyunca kendinizi gözden geçirecek, elinizde olmayan durumların yaratacağı sorunlar için yeni planlar yapacak, gizliliğinize ve mahremiyetinize sahip çıkacak, yaşamınızdan çıkarmanız gereken herşeyi gözden geçirecek, kısaca fiziksel ve ruhsal anlamda temizlik yapacaksınız. Bu süreçten sonra artık yenilenmiş, tazelenmiş bir şekilde yaşama katılacak gücü bulacaksınız.
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Başak 20.08.07 Pazartesi | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-20-2007 11:53 AM |
Başak 13.08.07 Pazartesi | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-13-2007 12:59 PM |
Başak 06.08.07 Pazartesi | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-06-2007 11:03 AM |
Başak 30.07.07 Pazartesi | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-30-2007 12:26 PM |
Başak 16.07.07 Pazartesi | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-16-2007 10:50 AM |