www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 07-23-2007, 01:35 PM   #1
TiTaN
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 32
Üye No: 43307
İtibar Gücü: 1765
Rep Puanı : 7482
Rep Derecesi : TiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond reputeTiTaN has a reputation beyond repute
Varsayılan Top Cambazı Küçük Murat Beşiktaş'ta Top Koşturacak

Top Cambazı Küçük Murat Beşiktaş'ta Top Koşturacak

Resmi büyütmek için tıklayın Balıkesir'in Burhaniye İlçesindeki Nadir Tolun İlköğretim Okulu'nun Takdirnameli Öğrencisi Murat Özavcı, Futboldaki Başarısı ile de Göz Dolduruyor. İstanbul'da Yapılan Beşiktaş'ın Elemelerini Kazanan Özavcı Beşiktaş İçin Top Koşturacağını Söyledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesindeki Nadir Tolun İlköğretim Okulu'nun takdirnameli öğrencisi Murat Özavcı, futboldaki başarısı ile de göz dolduruyor. İstanbul'da yapılan Beşiktaş'ın elemelerini kazanan Özavcı Beşiktaş için top koşturacağını söyledi.

Nadir Tolun İlköğretim Okulu'nun beşinci sınıfını takdirle bitiren 11 yaşındaki Murat Özavcı İstanbul'da yapılan Beşiktaş elemelerini de kazandı. Bundan sonra Beşiktaş için top koşturacağını belirten küçük Murat, başarılı bir futbolcu olmak için mücadele edeceğini söyledi. Derslerini de aksatmadığını belirten top cambazı Murat Özavcı, okulunun satranç takımında da yer alırken Edremit'teki Özel Özcan Lisesi'nde düzenlenen satranç turnuvasında da teşekkür belgesi aldı. Burhaniye Belediyespor Takımı altyapısında 3 yıldan beri top koşturan Murat Özavcı, "İyi bir futbolcu olmak istiyorum. Bu nedenle sürekli çalışıyorum. İstanbul da düzenlenen Beşiktaş seçmelerini kazandım. Bunun için bundan böyle Beşiktaş için top koşturacağım. Futbol oynamayı çok seviyorum. Tanınmış bir futbolcu olacağım. Bu arada derslerime de iyi çalışıyorum. Sınıfımı da takdirle geçtim" dedi.

(SŞ-İHS)

23.07.2007 13:22 TSİ (İhlas Haber Ajansı) 6 dakika önce.. [921200]

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı