![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() “Kaptanlık için hazır değilim”
24 Temmuz 2007 Salı Takımımızın oyuncularından Mehmet Aurelio, Fenerbahçe'nin çok iyi transferler yaptığını ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, kaptanlık konusunda açıklamalar yaptı. Kendisini kaptanlığa hazır hissetmediğini ve bunu Zico'ya söylediğini bildiren Aurelio, "Bu benim özel bir nedenim. kendimi iyi hissetmeyeceğimi söyledim. Kendimi iyi bir şekilde hazırlamadığım için, böyle bir şeye hazır hissetmediğim için bunu Zico'ya söyledim. O da bir problem olmadığını söyledi ve bu konu böylelikle kapandı. Takımda yeterince tecrübeli oyuncular var. Roberto Carlos, Alex, Tümer, Önder, Semih, Lugano. Bu oyuncular tecrübeli oyuncular. Bunlardan herhangi biri kaptanlık bandını koluna geçirirse kesinlikle başarılı olacağına eminim" dedi. Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Aurelio, "Kampımız güzel geçti. Herkes kendini yüzde yüz hazırlamaya gayret ediyor. Umarım iyice hazır duruma gelip ilk oynayacağımız resmi maç olan Beşiktaş maçına kadar hepimiz hazır duruma geleceğiz. Çok iyi transferler yapıldı. Ali Bilgin, Colin, Robeto Carlos ve diğerleri gerçekten tecrübeli ve kendilerini kanıtlamış isimler. Hepimiz birlikte çalışıp Fenerbahçe'ye hizmet edeceğiz" dedi Kezman'ın forvette yalnız kaldığı şeklindeki yorumları yanıtlayan Mehmet Aurelio "Bence takımımızda yeterli forvet oyuncusu var. Bu zaten daha fazla başkanımızı ve Zicoyu ilgilendiren konu. Ben takımımızdaki forvetlerle oynamaktan mutluyum" dedi. Beşiktaş ile oynanacak Süper Kupa maçına da değinen Mehmet Aurelio, "İki takımda güzel transferlerle sezona giriyor. Elbetteki ilk maçta iki takımda yüzde yüz hazır olmayabilir. Fakat maçın bir ismi var. Fenerbahçe-Beşiktaş maçı ve sonunda kupa varsa büyük ve çekişmeli bir maç olur. Aklımdan geçen, umuyorum ki kupayı da biz kazanırız. Futbol içinde takım değiştirmek normal bir şey. Önemli olan arkadaşlıkların baki kalmasıdır. Rüştü, Yozgatlı ve Nobre'de olduğu gibi arkadaşlığın baki kalması önemli. Futbol içinde takım değiştirmek kadar normal bir şey yok. Ricardinho ile aramızdaki konu kapandı. Geçen sezon da söylediğim gibi aramda hiçbir sorun yok. Konu kapandı." diye konuştu. Bir Türk vatandaşı olarak seçimlerle ilgili yorumları da sorulan Mehmet Aurelio, "Oy kullanmadım. Çünkü kamptan geliyorduk. Kullanıp, kullanamayacağım konusunu da açıkçası bilmiyordum" dedi. Mehmet Aurelio, yeni sezondaki hedefleri hakkında ise, "Fenerbahçe'deki hedefim katıldığımız her türlü şampiyonada başarılar elde etmek. Milli Takımda da 2008'e gidebilmek" diye konuştu,
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Onunla para için birlikte değilim! | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-24-2008 06:53 PM |
Topbaş: Deniz suyu için ihale hazır | Shekil | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-31-2007 12:37 PM |
Türkiye Gp'si için Herşey Hazır 21.08.2007 | LaMéRuS | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-21-2007 10:23 AM |
21-07-2006 10:15 Kandil Dağı için herşey hazır ! | RichPich | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-21-2006 10:23 AM |
Sevgiliden özür dilemek için hazır mektup | bluekeys™ | Adult eski arşiv | 2 | 02-13-2006 04:36 PM |