![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1697
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ankara'da okullar geç açılabilir
Milli Eğitim Bakanı Çelik, su kesintileri nedeniyle Gökçek’in yaptığı öneriyi değerlendireceklerini söyledi. 31.07.2007 17:35 Çelik, Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan henüz bu konuda resmi bir yazı gelmediğini hatırlattı. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, su kesintileri nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in gündeme getirdiği “okulların bir ay geç açılması” önerisini değerlendireceklerini söyledi. Çelik, Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan henüz bu konuda resmi bir yazı gelmediğini hatırlattı. Milletvekili kayıt işlemlerini yaptırmak için, AKP Van Milletvekilleriyle birlikte gelen Milli Eğitim Bakanı Çelik, Ankara’da yaşanan su sıkıntısının eğitime nasıl yansıyacağı sorularını yanıtladı. Çelik, “Yaşanan su sıkıntısı tabi bir afet, olağanüstü bir durum. Eğer okulların geç açılması günlük hayatı kolaylaştıracaksa bunu değerlendiririz” dedi. Eğitim gibi bir konunun ayak üstü alınacak bir karar olmadığının altını çizen Çelik, “180 iş gününde okulların açık olması eğitim vermesi gerekir. Okulların geç açılması durumunda ise açığı kapatmak için sömestr tatilini kısaltmak gibi durumlar ortaya çıkabilir” diye konuştu. -ROZETLERİNİ TAKTI- Bakan Çelik, bu dönem Meclis’e ilk kez giren AKP Van Milletvekilleri İkram Dinçer, Kerem Altun, Kayhan Türkmenoğlu ve Gülşen Orhan’la birlikte geldi. Kayıt işlemlerinin ardında milletvekillerinin rozetlerini takan Çelik, milletvekili arkadaşlarını gazetecilerle tek tek tanıştırdı. ANKA
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 2 Thanked 5 Times in 3 Posts
Üye No: 21479
İtibar Gücü: 1406
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() AAAAAH AH!Sabırsızlıkla verilecek kararı bekliyoruz
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Susuzluk kapıda; okullar geç açılabilir 29 TeMmUz 2007 PaZaR | Tilki_Andre | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-29-2007 02:34 PM |
Okullar Erken Açılacak | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-24-2007 01:00 PM |
ÖSS garantili okullar | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 2 | 06-04-2006 11:30 AM |
Cizre'de okullar 'uyuz' tatilinde | ๏๒รєรรเ๏ภ | Eskiler (Arşiv) | 1 | 04-08-2006 01:48 PM |