![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() TAHSİL CEHALETİ ALIR,
EŞŞEKLİK BAKİ KALIR. OKŞAYAN ELİ ISIRANLAR,TEKMELİYEN AYAĞI ÖPERLER... ARAMA AŞKIN CİLVESİNDE BAHANE, BENİM GÖNLÜM SERSERİ AMA ŞAHANE. GÜLÜ ÖYLESİNE SEVMELİSİN Kİ; SORANLARA DİKENİ YOK DİYEBİLMELİSİN. GÜL VAZODA DEĞİL,DALINDA OLMALI.KUŞ KAFESTE DEĞİL,GÖKYÜZÜNDE OLMALI.SEVGİ SÖZDE DEĞİL,KALPTE OLMALI. Zeytin gozlum meylin nedendir, babaannemin sevgilisi dedemdir. Hasret kaldım gözlerine çıkar artık şu lensleri... ![]() Dünyayı dolaştım giymedim başıma taç.Ne zengini tok gördüm ne fakiri aç.Yarabbi öyle bi fevz-i kanaat verki,namerde değil merde bile eyleme muhtaç... Agaçtan maşa soysuzdan paşa olmaz. Tam hesap ettim 80 yaşımda emekli olcam - herhalde paramı toprakbanktan çekerim. Ah şu kızlar asker olsalar mini etekli ordu kursalar ince bele palaska taksalar vallahi istemezdim TESKERE ![]() Kadınların dilinde "Ne istiyorsan o nu yap " cümlesi gerçekte " Nasılsa ben senin burnundan fitil fitil getiririm " anlamına gelir ![]() Gülmek icin mutlu olmayi beklersen tebessum edemeden ölürsün ![]() karanliga küfretmek yerine kalk bir mum yak ![]() Kızgın bir anımızda istemeden söyledigimiz sözler;normal zamanlarda söylemek istedigimiz ama söyleyemedigimiz sözlerdir. Kim demiş sarhoşluk kötü diye ben herşeyimi ayıkken kaybetmişim. Ben senı sevmedım ben kalbını sevdım ben yanlız senı sevdım sevdam -Grip yaşısına ne gerek var biz GARİP aşısını dalaktan yemişiz.. Ben annemle babamı düğünüme çağırmayacağım. -Neden? -Onlar beni çağırmadı!!! Aradigin seyin degeri, ararken verdigin,emek kadardir. Ask alkole benzer, aşırısını dısarı çıkartırsınız tek farkı ask içinizdeki iyi şeyleri de alır götürür... İnsan sevebildigi kadar insandır... İste bu yüzden insanlıktan uzaksın... Amcasi defterdar olanin, Teyzesi faytonla damdan dama atlar (HABABAM SINIFI) Delil yetersizliğinden beraat etti kalp yetersizliinden gitti. Dün geçti yarın varmı Gençliğe güvenme ÖLEN HEP İHTİYARMI? En güzel kardeş uyuyandır. Sevdiğini alamazsan aldığını seveceksin Japonlar nasıl su isterler?Matarama su koo.. Kurbağayı altın kafese koymuşlar vırakın beni,vırakın beni demiş! Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır Başarılı kadın ise böyle bir adam bulandır! Akıllı kadınlarla ufolar arasında ne fark vardır? İkisinin de varolduğu sanılmaktadır! KADIN HER İHTİYACINI KARŞILAYACAK TEK ERKEĞİ İSTER, ERKEK İSE TEK İHTİYACINI KARŞILAYACAK TEK KADINI. Göz yaşları acının tuzlu sözleridir. Bir zencinin koluna karınca konmuş.Ne demiş? Cevap:Yine karakola düştüm demiş. Dam üstünde hurmalar, kızlar beni tırmalar Babama sordum.Kardeşimi leylekler getirmemiş onu internetten download etmişler kimse bana kılıbık diyemez;öyle olsaydı karım bulaşık yıkarken bana yardım etmezdi... Ziplamayan topa nedenir: Kartopu aşkın için kan dökmek gerekiyorsa sana Dünyanın şah damarını keserim!.. Kadın hakkı demeyin utanıyorum Hayat bir ırmaksa ben onla çağlarım hayat bir yol ise ben o yolun yolcusuyum hayat seni sensiz yaşamaksa BEN YAŞAYAN BİR ÖLÜYÜM!.. Ates kül olmus yanarmi, cesme buz olmus akarmi, gözlerim seni görmüs, baskasina bakarmi. At binenin, ninem dedemindir. At yedi günde, it yediği günde belli olur... Hayat pahalılığı o kadar arttıki, KİRALIK evler artık KRALLIK.
![]() SADECE BİR TESEKKUR YETERLİ!.. Son düzenleyen: sara74; 07-13-2007, 01:57 PM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
OrDeRPrOs (07-31-2007), |53|-|MALACHİ| (07-31-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey daglari taslari herseyi yaratan rabbim ,herseye bir güzellik ayri bir tat insanlara akil mantik zeka dagitirken bu mesaja mal mal bakan bu öküzü niye unuttun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en şanslı C hangisidir? cevap:AMBULANCE ![]() Ey Nedim Nedim, Ben sana elalemin damına çıkma dedim, Çıktın, kırdın elalemin damını, Düştün gördün ebenin..! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KALENİN ARKASI MERSİN BEKLERİM YARİM GELSİN BEKLEMEKTEN USANDIM ALLAH BELANI VERSİN sevgilim sen makyaj yaptığın zaman tıpkı bir gülün içi gibisin ama neden makyajın bozulduğu zaman uyuz keçi gibisin... Gölde yaşayan kurbağaya okyanusu anlatmanız imkansızdır.Bir yaz böceğinede buzu... OKADAR ŞİŞMANDIKİ RESMİ BİLE BEŞ KİLO GELİYORDU I run each teen me(ayran içtin mi) Each teem(içtim) Chach bar duck each teen(kaç bardak içtin) On bar duck each teem(on bardak içtim) Why hıgh one why!!(vay hayvan vay) kadınlar maymun gibidir.başka bir dal bulmadan elindekini bırakmazlar..(akçaabatlı...) hayatı boyunca hükümetin kemer sıkma politikasına uydu bu sefer kemeri fazla sıkmış olmalı ![]() sağlık kitapları okuyarak kendini tedavi ederdi baskı yanlışından öldü ![]() Marlon Brando'nun amcasının oğlu kimdir? - Naylon Branda koyun kurdun yol fordun koyun koçun yol doç'un Gel gül dedi bülbül güle gül gülmedi gitti Gül bülbüle bülbül güle yâr olmadı gitti sana yapılanı unut ama kimin yaptığını asla unutma adamın gözü dalmış, burnu yaprak. adamın kafası kızmış, vücudu erkek Leş kargalarına leş olduğun an,bitene kadar her gelenin bir parça alması kaçınılmazdır... Sadece dünya içinmi yaratıldın ki, bütün vaktini ona harcıyorsun.. Nerde kaldı o eski aşklar ferhat dağ yerine kulağını deldirmiş şirin de feminist olmuş 40 YAŞINDAKİ KADIN 40LIK BANKLOTA BENZER İKİ 20 LİK LE DEĞİŞTİRİLİR BİR KIZ SEVDİM GÜL GİBİ YAKTI BENİ KÜL GİBİ VE TANRI KADINI YARATTI O DA KALKTI KAYNANA OLDU!... Ben bir garip aşık Elimde çatal kaşık Aşkı yedim bitirdim Kaldı bana bulaşık bir adamin metresi varmis karisininda centimetresi ASK BIR MUZ KABUĞUNA BENZER.ÜSTÜNE BASARSAN HAYATIN KAYAR. rahmetli kayıkcıydı son yolculugunu imamın kayıgıyla yaptı O TAVŞAN VARYA YİNE FIRINA GİTMİŞ BU SEFER 2 TANE EKMEK VERİRMİSİNİZ AMA Bİ POŞETE KOYARMISINIZ DEMİŞ . FIRINCI NİYE DİYE SORMUŞ TAVŞAN ;ABİ BİSİKLETLE GELDİMDE. BİR TAVŞAN FIRINA GİTMİŞ BANA 399 TANE EKMEK VERİRMİSİNİZ DEMİŞ FIRINCI DÜZ 400 YAPAYIM MI DİYE SORMUŞ. TAVŞAN YOK ABİ KİM O KADAR YİYECEK DEMİŞ Yıldızlar, GÜNEŞ battıktan sonra çıkar. YARADILIŞDA NOKSANLIK GÖRENLERİN MÜKEMMELLİĞİ NEREDEN GELİYOR? Burda kuşlara bile nöbet tutturuyorlar Sayılı gün geçer diye yutturuyorlar Haykırmak istesemde çığlık çığlığa Annen duyar üzülürdiye yutturuyorlar bu şiirimiz daha bozulmamış 550 günü olanlara ![]() benimkimi kaç? dedik ya susturuyorlar ![]() KAYBETMEYİ AHLAKSIZ BİR KAZANCA TERCİH ET,İLKİNİN ACISI BİR AN,DİĞERİNİN VİCDAN AZABI BİR ÖMÜR SÜRER. askin adaleti yokmus dediler metresimi terkettim BİR HAPİSHANE AÇAN BİN OKUL KAPATIR adamın biri sinemaya gitmiş önündeki adama burası bosmu demiş adamda hayır sıemens demiş balık esir olunca ne olur tabiki balıkesir olur hayatta ya tozu dumana katarsın ya da tozu dumanı yutarsın ÇALIŞAN KIZLARI SEVERİM İŞÇİ KIZLARIDA SEVERİM AMA ÇALIŞAN İŞÇİ KIZLARI DAHADA Bİ SEVERİM:: guller guzeldir dikeni olmasa sende guzelsin ANAN olmasa Barbie Canim, Sen Daha Cok TOY'sun iki cami arasi,buldum kafir parasi, kizin gönlü var ama , ah su kafir anasi KaPıLMa RüZGaRıMa, NeZLe oLuR
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arkadaşlar bakıp çıkmayalım beyendiysek veya beyenmediysek cevap yazalım LÜTFEN!!!
![]() |
#4 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 36 Thanked 26 Times in 10 Posts
Üye No: 43291
İtibar Gücü: 1616
Rep Puanı : 5764
Rep Derecesi :
|
![]() Hehe güzeller :biggrin1:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
|
![]() sağol...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Teşekkür Etme: 156 Thanked 220 Times in 144 Posts
Üye No: 38652
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 13972
Rep Derecesi :
|
![]() teşekkurler...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ÇaKaL Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bişi deil
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
duvar yazıları 2 | cemsas | Komik Şeyler | 1 | 09-20-2009 02:15 PM |
duvar yazıları 1 | cemsas | Komik Şeyler | 0 | 07-05-2009 01:58 PM |
duvar yazıları | mystical_waynak | Eskiler (Arşiv) | 0 | 09-07-2007 02:36 PM |