![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1693
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SENI herkeste aramak, her bir bana yakin gordugum insanda
aramak seni... Her bir insanda bir parcani gormek ama seni toplayamamak ! Butununu bulamamak ve beklemek, bekliyorum seni ! Varligini bilmeden yasamak, sadece kucucuk bir umutla senin olmak, seni beklemek ve gelecegini dusunerek inanc olusturmak ! Inanclarda yerle bir oluyor bazen, gozyaslarim bazen agir yangin yerleri gibi tutusturuyor yuregimi de, yuzum aciyor, kalbim sIkisiyor boyle zamanlarda. Kahrolasi sarkilarda hep seni soyluyor, sana olan ozlemimi soyluyor sarkilarda, birer birer kelimeleri carpiyor suratima ! Sonra diyorum adi bile bilinmiyor, acisi buyuk bir yuk, neyi, kimi bekliyorum ben ? Belki sonum olumle gelecek ve bu da yakin bir tarihte olabilir. Peki ne elde edecegim ben ? Koskoca bir bosluk mu arzuladigim ? Niye bir isaret bile yokken bu arayisa girisim ? Nedir icimdeki koskoca karanligi aydinlatan kucucuk bir isIk ? Bu kaybolmusluk ne zaman son bulacak ? Ne zaman ? Sonra anliyorum ki beni yasama baglayan bu kucucuk isIk, sanki tum canim, bedenim, var olusum bu isIk icin, bu icimi, yuregimi, bedenimi isitan isIk icin ! Tum cigliklar, korkular, uzakliklar bu isIkla kuculuyor, bu isigi gormek icin yasamaya devam ediyorum. Bu isigi bir insanin gozlerinde gorebilmek icin gonlumu yakmaya hazirim ! Varsin kul olsun hersey, onun icin degil mi bu dunyaya gelisim ? Ben bir asIk degil miyim daha neyi bile sevdigimi bilmeden donup dolasiyorum, umudum her gecen gun azaliyor ama basbasa kaldigimda kendimle halen yanan yuregimi goruyorum, konusuyor benimle, derin bir huzunle gozlerim doluyor, diyorum gunun birinde beni anlayacak, benimle yuregiyle, gozleriyle konusacak bir yigit cikacak ! Umudumu yitirmiyorum, Cunku hayata bu aski yasamak icin geldigimi biliyorum, bulamasam da aramaya devam edecegim
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Herkeste bir parçanı bulurum senin | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-19-2008 09:57 PM |
VMAT2 herkeste var | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-08-2008 12:21 AM |
Aramak | WrAtBoY | Eskiler (Arşiv) | 1 | 02-09-2008 12:26 PM |
Seni Aramak ( şiirse şiir buyurun) | gσσ∂-gƒв | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-12-2007 07:58 PM |
seni herkeste aramak.... | вσυя∂¢αη | Eskiler (Arşiv) | 0 | 08-17-2007 09:45 AM |