![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2006
Teşekkür Etme: 59 Thanked 51 Times in 28 Posts
Üye No: 21946
İtibar Gücü: 1416
Rep Puanı : 2560
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Al götür içimde senden ne varsa
Seni sevmiyorum artık Hrr söyleyişimde içim sızlasa da Yüreğime taş basıp seni unutacağım İsterse alınan canım olsun İsterse silinen hatıralar olsun İsterse kaybolan yılları olsun Yüreğime taş basıp seni unutacağım Geceler boyunca seni düşünsem de Hiç uyumayıp hayal kursamda Ben seni ölünceye kadar unutamam desem de Yüreğime taş basıp seni unutacağım Seni her görüşümde içim yansa da Senin gözlerine dalıp kalsam da Sensizliğin acısı yüreğime vursa da Yüreğime taş basıp seni unutacağım Aramızı yapmaya çalışsalar da Seni sevdiğimi hep inkar etsem de Her inkar ettiğimde seni seviyorum desemde Yüreğime taş basıp seni unutacağım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
seni görmüşler geçen gün seni | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-24-2008 06:53 PM |
Sadece seni görmüş, sedece seni tanımış, sadece seni sevmiştim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-18-2008 10:30 AM |
Unutmayacagım | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 3 | 10-08-2006 04:12 PM |
Seni en çok ben severim... Kimse seni benim gibi sevemez. | Stinq | Eskiler (Arşiv) | 5 | 07-11-2006 12:31 AM |
“Dudağında son bir türkü gül pembe Hala hep seni çağırır hala hep seni söyler”... | aLeMDaR | Eskiler (Arşiv) | 2 | 04-11-2006 10:41 PM |