www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-05-2007, 04:20 PM   #1
KoJiRo
Aşmış Üye

KoJiRo Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 23848
İtibar Gücü: 8775
Rep Puanı : 54700
Rep Derecesi : KoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond reputeKoJiRo has a reputation beyond repute
Varsayılan 08/05/07 - Hapse düşünce eşini hatırladı

11 yıl önce çalışmak üzere gittiği Suudi Arabistan'da 8 ay önce Arap kefiliyle anlaşmazlığa düşen üç çocuk babası Muzaffer Kale, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 8 aydır Cidde Büyük Cezaevi'nde yatmakta olan Kale'nin, Adapazarı Serdivan Beldesi'nde yaşayan yakınları perişan oldu. Yetkililerden yardım isteyen eşi Bera Kale, şunları söyledi:
“Yıllar önce üç çocukla beni bir başıma bırakarak gurbete gitti. Bir daha geri dönmedi. Geri dönmeyince, ben çalışarak çocuklarımı büyüttüm. Kızımı evlendirdim. İki çocuğum askere gidecek. Yıllarca temizlikçilik yaptım. Çocuklarım için saçımı süpürge ettim. Emekli oldum. Evim yandı. Deprem geçirdik. Hiçbir gün bile gelmedi yanımıza. Evimizi bile belediye yaptı. Arada bir hatırlar, telefon açar, halimizi sorardı. 11 yıl sonra beni aradı. Sekiz aydır da hapiste olduğunu söyledi. Beni arayarak gazeteye verin ve beni hapisten kurtarın dedi. Hapiste olduğunu söylüyor, ama bizi cep telefonundan arıyor. Şüpheleniyorum. Cezaevine nasıl oluyor da cep telefonu sokabiliyor. Bu düşündürücü. Cep telefonuyla sürekli görüşüyoruz, kendisi hapiste olduğu halde. Arabistan'dan arkadaşı aradı bizi, O da eşiniz hapiste dedi. Ama hapisteyken nasıl arayabiliyor bizi? Dönerse iyi olur. İki oğlum da askere gidecek şimdi. Diyorum, kendisine bari oğlun askere giderken dön. Bana diyor ki, ben oraya gelsem ne yapacağım? Türkiye'ye gelmeyi hiç düşünmüyor” dedi.

Muzaffer Erbay'ın ağabeyi Erbay Kale ise, kardeşinin 8 aydır cezaevinde olduğunu belirterek, çoluk çocuğunun perişan olduğunu söyledi.

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı