![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bu Şiir Sana 2
Bu şiirimi sana yazdım sevdiceğim Al senin olsun. İçinde benden çok şeyler bulacak Sevineceksin Sana yazdım bu şiiri. Seninle yaşadığım her anımı Kutsal bir anı gibi Saklayacağım emin ol Sana senden sonrada Hiç kızmayacak İhanet etmeyeceğim Seni her anışımda Gözlerimde umut Kalbimde Sızı olacaksın sevgiden yana Senden kalan her hatırayı Elmas gibi saklayacağım söz Önemsemediğin kağıt parçaları bile Bende çok değerli olacak Senin kullandığın kalemleri Başka kimse kullanamayacak Bendeki kokun Hiç gitmeyecek Sen dilersen Beni hiç anma Hiç yaşanmamış say Benli günleri Dilersen Sende yerim hiç olmasın. Fark etmez Ben seni sevdim bu yeter. Bu şiirimi sana yazdım sevdiceğim Sana söz Bu şiir kitabımın ilk şiiri olacak Her okuyan Kıskanacak seni bilmeden Senin yerinde olmak için hayaller kuracak Ama hiç biri Senin yerinde olmayacak Olamayacak. Ben her gofret yiyişimde Sende olacaksın karşımda Yalnızlığımda Boşluğumu hep sen dolduracaksın. Sıkıntımda Sana açacağım dertlerimi yazılarımla Ben bu şiirimi sana yazdım sevdiceğim İster al sakla İster boş ver de İster önemse İster gülüp geç Ama unutma Bu şiir sana yazıldı Senin şiirin. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Esenlik Size | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 01-22-2008 08:01 PM |
Sorsam Size | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 02:35 PM |
Size Geliyorum | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-14-2007 11:11 AM |