![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1698
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BEN TOKALAŞMADIM O TOKALAŞTIYSA BİLMEM
Yılan hikayesine döndü! Bahçeli, Genel Kurul'da Erdoğan ile tokalaşmadığını söyledi ![]() 10.08.2007 17:44 Herkes Devlet Bahçeli ve Tayyip Erdoğan'ı tokalaştı sanıyordu. Bahçeli'nin toklaşmadım sözünün ardından Başkent kulislerinde "Başbakan'ın eli havada mı kaldı?" sorusu dolaşıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dün TBMM Genel Kurulu'nda tokalaşmadığını söyledi. Bahçeli, “Erdoğan ile tokalaşmadım. Başbakan, tokalaşmış ise bilmiyorum” dedi. Bahçeli'ye kuliste, gazeteciler, Genel Kurul'da, dün Köksal Toptan'ın TBMM Başkanlığı'na seçilmesinin ardından Başbakan Erdoğan ile tokalaşıp tokalaşmadığı sordu. Bu yönde çıkan fotoğraflara ilişkin gazetecilerin sorularını Bahçeli, “Erdoğan ile tokalaşmadım. Başbakan, tokalaşmış ise bilmiyorum” diye yanıtladı. TBMM Başkanvekilliklerine iki kadın milletvekilinin seçilmesine ilişkin değerlendirmesinin sorulması üzerine Bahçeli, “Hayırlı oldu” dedi. AA
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bilmem ki | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-19-2008 09:46 PM |
Bilmem | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-02-2008 04:47 PM |
Bilmem ki! | sara74 | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-31-2007 03:47 PM |
bilmem | gencsara | Eskiler (Arşiv) | 1 | 09-21-2006 08:34 AM |