www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-13-2007, 07:26 PM   #1
вσυя∂¢αη
Forum Aşığı

вσυя∂¢αη Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 133
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi : вσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond repute
Varsayılan вєℓкι вιя güη (єℓνє∂α )

BELKİ BİR GÜN (elveda )

zavallılıktır derdim aşksız kalmak .. ama asıl zavallılık gerçekten sevmekmiş bunu anladım .. düşündüm hep düşündüm affetmeyi.. ama olmuyor yapamıyorum .. ve artık vaktim de yok .. ipi hazırladım .. zaten hep hazırdı .. kaybeden ipi boynuna geçirecekti.. diğeri ise sadece sandalyeyi itmek kalyıyordu .. aldatmakla .. sen aşkı yaktın .. beni ölüme mahkum ettin .. sen öldürmedin beni sevgili .. aşk öldürdü .. aşka olan güvenim öldürdü.. o kadar çok güvenirdim ki aşka .. beni vurması çok acıttı canımı ve sonra ölümümü hazırladı .. kaybetmiştim artık .. ipi ben tattım .. sandalyeyi itmek ise aşka kaldı.. kefeni sen giydirecektin .. giydirdin sevgili . artık karşında .. buz kalpli var .. öyle bir kalp yaptım ki.. beni o soğuk insandan malatya da ki.. çıkartmıştı .. sen tekrar o kefeni giydirdin bana.. demiştim ya sen onun tırnaşı bile olamazsın diye .. doğru .. diğerlerinden bir farkın olsaydı .. gerçekten sevseydin .. bunlar olur muydu sevgili.. sen bir zevk için aşkı yakmadın mı .. bir zevk sadece .. sadece bir zevk ..
bana da artık o buz kalpli kişi olmak kalıyor .. buzun altında da cam var kimse giremesin .. ama görsün ne hale geldiğini diye böyle yaptım sevgili.. kusuruma bakma sevgili .. seni sevsemde ... bu buz kalbimi .. bu camdan kalbimi .. eritmek gerek bir daha sına şunu söyleyim sevgili .. senden sonrası olmasın istedim o yüzden bu kadar zor bir kalp yaptım .. düşünemeyecek kadar btkindim kusuruma bakma sevgili .. belki sende pes edeceksin .. bırakacaksın beni ama olsun .. aşk güzeldi.. güzel günlerimiz oldu .. çok azda olsa .. oldu işte.. geçen seneyi hatırladım sevgili.. son yazısıydı .. aşk biter sana sadece acısı kalır diyordu .. o yazısını çok düşünmüştüm .. haklıydı galiba.. sadece acılar hatırlanıyor .. aşk bitince .. geriye sadece acıları bırakıyor .. zavallıyız işte.. birine bağlanmak aptallıkmış bunu anladım .. seni sevmek bir hataymış bunu anladım ... keşke sevilecek biri olabilseydin .. lütfen sevgili.. artık bana o gözle bakma .. bende sana bakmayacağım .. beni ölüyorum sevgili biliyor musun .. fiziksel olarak belli etmiyorum ama .. duygusal olarak artık aşka yer veremeyecek kadar.. asi biri olmaya başladım biliyor musun .. bilmiyorum bu devam ederse .. ne olur ama .. şunu söyleyim birgün gelecek .. şimdi bana nasıl imkansız diyorlarsa .. o aşktan anlamaz diyecekler .. imkansız sözünü de yıllar öncesinden tahmin etmiştim .. yine bir yol .. ve bu yola girmeliyimiyim bilmiyorum .. sana nasıl güveneceğim bilmiyorum sevgili.. bir şeyler ispat etmen gerek .. biliyor musun .. ne yapmalısın bilmiyorum ama sana güvenemiyorum artık .. ben sana hiç dönemedim bıraktıkran sonra .. sadece arkama bakmadan gidemiyorum sevgili.. karar haftamdayım o yüzden senle bu kadar çok ilgileniyorum .. sen söyle ne yapayım sevgili... sen ne yapardın affeder miydin .. sen ne yapardın ... bilemiyorum ama .. yaşanmadan bilinmez bunlar sevgili unutma .. yaşamadan bilemezsin.. senden sadece şunu istiyorum sevgili.. o kaybettiğim güveni tekrar kazandır bana olur mu .. beni unutmaya da çalışabilirsin bu senin hayatın karar senin sevgili .. ama şunu unutma ellerimi bırakırsan beni boşluğa bırakmış olursun .. bir daha görüşürmüyüz bilmiyorum ama .. o boşluğa dümek üzereyim ...

herşeye raman güzel bir aşktı .. zavallılık da olsa .. ölmek mi .. yaşamakmı .. bilmiyorum ama .. benim aşklarımın hepsinde olması gereken şeyler bunlar .. asi biriyim biliyorsun .. dediğim tutulsun isterim .. özür dilerim seni üzdüğüm için.. artk ben o yola giriyorum sevgili.. kendine iyi bak olur mu .. belki birgün tekrar ... görüşürüz .. belki bir gün ...

hayal ürünüdür ..

ѕözℓüк
мυѕтαƒα кємαℓ αтαтüяк
αşк ѕєνgι
вσυя∂¢αη çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:12 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.