![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() █▄..Siyahla Yaşamak Benim İşim..▄█...χ_м.є.є...Siyah Ve Yalnızlık adına..
Biraz karamsar olacak ama ....................... Siyah bir elbise aldım daha geçenlerde. Herkes sordu bana "Bu elbisenin rengi neden böyle?" Bir cevap için yordumsada kendimi Anlamazlar diye korktumda Söyleyemedim bir türlü Sebebi "Yanlızlıktır" diyemedim. Siyah ile yanlızlığı Buluşturdum bu elbisede Benim de hayatım Malasef budur işte. Soluk ve renksizdir siyah Bir acı, matem havası İnsanın içini karartan Ölümün ve yanlızlığın sesi. Can bir kuş gibi durmuyor ki yerinde Keşke dursaydı kalırdım hep bir köşede O köşe başında soğuk bir direk Ve ben onun yerinde Bir gün...... Siyah siyah atarken okula adımlarımı Siyah ayakkabılarımla Yine siyah hayallere daldım Siyah gözlerini görürüm belki Düşüncesiyle... Siyah benim işte, Siyah benim Yanlızlığım Siyah benim can dostum Siyah bir elbise aldım geçenlerde Siyah ve yanlızlığımı buluşturdum Bu elbisede... Siyah korkutur aslında beni Siyah yaşartır gözlerimi Çünkü hatırlatır siyah Her gördüğümde seni Yani anlayacağın Siyahla yaşamak benim işim. Bilesinki Siyahla yaşamak Sana düşmez be Küçük zalim... yalnızlık ve ben... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2445
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ▄█ bu işaret çok güzel
![]() |
![]() |
#3 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 13 Thanked 10 Times in 9 Posts
Üye No: 44049
İtibar Gücü: 1519
Rep Puanı : 6211
Rep Derecesi :
|
![]() ▄█ bu işareti nereden buldun çok güzel.
![]() |
#4 | |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2445
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|