![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adı Yok
Umarsız yolların düş sakinleri Çınar altı konaklar her bahar vakti Sönmüş yıldızları fırsat bilip Dertleşirler meltem rüzgarları gibi İçimde kilometrelerce üzgün düşler Hasat zamanını hasretle bekler Belki de canımdaki acı bu Söz ister her akşam kalbim seni ister Boşluğunu dolduramaz hiçbir saadet Yıldıramaz beni kederlerim azıcık sabret Ağlamak mı dersin yoksa gülmek mi Göçüp gittiğimde kalbinde hep beni yad et Kapımda soğuk ayaz akşamlar Odamda sonbahar kokusu var Yitirilmiş sessiz sedasız anlık duygular Çalıyor bedenimden gel ruhumu sar Ey gelmişine yandığım uçsuz bucaklar Kim silebilir kaderimi şaşarım Alt etmişim hayatımı dolar taşarım Hani dilinin ucuna gelir takılır ya Hani gözlerin bakmaya kıyamaz ya İşte öyle bir adam yaşar sol yanımda Kum saati gibi tükenen ömrümü Sil baştan alıp geriye saramıyorum ki ADI YOK bu şiirin anlatamıyorum ki.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adını Sen Koy
Canım istedi döküldüm klavyenin tuşlarına İçimde tarifi olmayan bir coşkunun Sebebi olduğunu biliyor muydun? Sonunu düşünmeden akışına bırak Bırak ki anlarsın , Benim işte senin için son durak Kelimelere dökmeye kelime yetmiyor Aç canım gönül kapılarını Yaralarını sarmaya geldim Duygularım ve ruhum merhemi olsun Derdini tasanı silmeye geldim Küstüğün dünyanın güzelliklerine derken Seni kalbinle BARIŞ’ tır maya geldim Müdahale etme sakın yüreğine Bırak sevsin kendince Unutmayasın diye hep yanında olan Derdine derman olmaya geldim.
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Affet
Affet beni birtanem Hoyratlığıma ver Seni incitmeyi düşünebilir miyim hiç? Üzgün suratınla bakma bana öyle Kolay mı seni uzaktan sevmek Acaba beni sevebilecek mi diye Beynimi kemirdiğimi görecek mi? Ben... adam gibi adam Senin belki de bilmeyerek Yolumu gözlediğin gönül adamıyım Vuslata eklerimde taş basarım Coşanlarımı anlatamam Göğsümde hançerin acımasız izleri Allah ım ayırmasın bizleri Bazen sorguya tutarım ruhumu Ağırlığı ne tutacak ki diye Düşünüp durmaktır bunun adı korku Ben kendimce semaya haykırıp SENİ BİR TEK BEN SEVEBİLİRİM Diyebiliyorsam.... Bana inanmalı ve güvenmelisin Ben acılarını kalbimle ezerim Yerine mutluluk dolu Senin olan ruhumu teslim ederim Affet beni gülen gözler Densizliğime ver Seni üzebilir miyim hiç? Kendi canımı yaralaya bilir miyim? Günahım seni gördüğüm günse Her günüm seni görmekle geçsin Benim AŞKIM olur musun????
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Allah Aşkına
Senin için harcanan yıllarca Dökülen saçlarıma yazık Sabahlara kadar kurduğum Hayallerim hep yıkık Kaldırımları mesken edinmiş Bir ben kaldım yalnız ben *******ce seni arasam Bulamam… Sonu olmayan yollarda Bekledim seni umutsuzca Özledim tenini dön bana Yalvartma insanı yeter Allah Aşkına…
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk
Emanet etmeyeceksin kendini asla Ne evin anahtarını ne de kalbinin tapusunu Kalmayacak gözün pencerede kapıda Bir kere müsaade ettin mi kahrolasıya Ayvayı yediğinin resm-i vesikasıdır aslında Sanmayasın kaçacak bir delik vardır Ne kadar çabuk dönersen yanına kardır Etmeyeceksin kendini büsbütün emanet Yazık edersin değmez çektiğin sefalet Güldüğüne bakma sakın ha aldanma Huyudur böyle gözükür hep tozpembe Emanet etmeyeceksin benliğini asla Çalıverir günlerini aylarını yıllarını Sevdiğin yerden vurur defalarca Yaralar insanı çünkü Aşk tır bunun adı.
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ateşe Döndüm
Seni bir başkasıyla düşünemem ki Geçmişe sünger çeksem avunamam ki Göğsümü siper etsem yaranamam ki Seni sevmek yürek ister dayanamam ki İçerim gün be gün kan ağlıyorken, ben.. Ateşe döndüm...ateşe döndüm... Bakmadan ardına çekip giderken, sen.. Benim için öldün..kalbime gömdüm.. Beni bir başkasıyla aldattığın gün Kördüğüm oldu sanki ateşe döndüm Yaşantımın anlamıydın benim için öldün Bin defa tövbe etsen kalbime gömdüm.
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azaplarda
Gönül öfke duygusuyla sancılar çeker Sen başka diyarlarda yolumu gözler Yıllardan sonra bir gün canın tak eder Hoyrat aşklar gibi kaldım ayrılık yeter Ağlarım yana yana Mutluluk sonbahara Gözlerim de yaş hala Ben azaplarda….
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Can Ablam
Güzel yüzünde sönmeyen güneş Gülen gözlerinde çoban yıldızı var Yılların yorgunluğu çökse de bedenine Var mıdır sana çocuklarından başka yar? İntikamını alırcasına tükettiği takvimlerden Silmiş atmışsın matemini hayırsız Kim vurdu ya gitmesin sakın yüreğin Pamuklara sarsam seni ablam uçsuz bucaksız Bilirim içinde ne fırtınalar kopuyor Belli etmezsin belki canın çok yanıyor Ben ablasız büyüdüm inanmalısın bana Senden başka yok şefkatin kalbimi ısıtıyor İki yavruya sahip mucize bir anasın Liderden öte sen benim ablamsın Kıskanıyorum elimde değil yapamıyorum Hep dua ederim bir bana abla olasın Umudunu yitirmeden savaş kaderinle Sen savaş ki ayakta durayım desteğinle Sil geçmişindeki çirkin kara sayfaları Bir gün gülecektir asık yüzlü kaderinde Sen ablam değil canımın yongasısın Herkese yardım elini uzatan peri masalısın Memnuniyetsizliğimi hoş gör tek eksiğim bu Sen ablam değil benim can ablamsın…
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Derin Hüzün
Yanağımda solgün yüzün son demleri Düştü düşecek derken süzülür acıyan yerime Sol yanımdan dertliyim ben bugünlerde Heves değildi zira bu yüzden acı veriyor yüreğime Seni incitmeyi hiç istemedim ki Seni üzmeyi nasıl düşünebilirim ki Kulağıma fısıldadığın narin sesinden bir melodi Olmalıydı sonu güzel biten bir hikaye gibi Ben sendeki aşkı kiralamaya gelmedim Zerafetindeki inceliği görüpte bir çırpıda Yalıçapkını gibi seninle gönül eğlendirmedim Tüm benliğimle tek söyleyebileceğim İnan seni en derinimden sevdim.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Diledim
Bir aşk diledim kalbimden Parmak hesabı yapıp içimden Dileğime düğüm attım en derinden Oysa anlatamadım hiç Bu hicazkâr ruhumu Sıyıramadım ebedi kederlerimden Bir seni diledim Rabbimden Günahlarımın hesabını yapıp geçmişimden Hasretime kahır bastım en keskininden Oysa dindiremedim hiç Şu ağlayan gözlerimi Kurutamadım sebepsiz gidişinden Seni benden çıkardım Geriye ne mi kaldı? Ben göremiyorum ki Ya sen?
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|