![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkım İsyandır Benim
Yanarım; öyle bakma yüzüme yağmur gibi Dağıt kalbini saran hasret bulutlarını Damlasın gözlerine sonsuzluk usaresi Dalgınlık evlerinin en güzel melikesi Sevemem; tozlu raflar arasına girmeden Çöllerim kandır benim Sevemem; karanlığı bir daha devirmeden Aşkım isyandır benim |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
mereku (08-29-2007), mickey_mouse (08-29-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4224
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() yemin etmişim gülüp geçmeye
acı ve kederlere yenik düşmemeye sahte gülüşlere sahte gözlere baş kaldırıyorum isyanlarıma oyunsa hayat en mükemmel oyuncu olacağım zalim hayat sahte sevenden daha sahtekar olacağım hayellere yenilmiceğim üzülmek ağlamak yok artık kırılan kalbimde sevmek diye bir bölüm kalmadı artık sevinin........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ipek gibi saclarin tel tel dökülsün
öksürdükce cigerlerin sökülsün herkez mutlu iken senin boynun bükülsün bahtsiz biri desinler beni yaktigin icin karabulutlar sarsin evinizin damini azrail beklesin almak icin canini ben degil askim emsin damarlarindaki kanini damarlarin kurusun beni yaktigin icin en sevdigin elbisen tabutuna sarilsin yilan akrep yuvasina mezarin kazilsin mezar tasina o vefasizdi yazilsin fatiha okuyanin olmasin beni yaktigin icin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu Gece
Yİne Bu Gece Hep Senİ DÜŞÜndÜm İsmİnİ Andim YÜzlerce Bİnlerce Defa AŞk Şarkilari SÖyledİm RÜzgarlara UlaŞtirmasi İÇİn Sana Hayalİn GÖzlerİmde Senİnle YaŞadim Senİnle ÖldÜm Bu Gece Şİİrler Şarkilar Artik Avutmuyor Benİ Dİndİrmİyor Misralar İÇİmdekİ Özlemİ Yalniz Sen Ve Senlİ Şarkilar Aklimda SensİzlİĞ-4;n Acisini YaŞadim Dakİkalarla Bİrkİkte Bu Gece |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakın beni gideyim
Yalnızlık bekler Hava karardı kararacak Sonra yıldızlar çıkacak Ve biz onunla Yalancı yıldızlara ağlayacağız. İçimizdeki kalbi Taş yapana kadar Hıçkıra hıçkıra Hiç susmadan ağlayacağız. Bırakın beni gideyim Yalnızlık bekler Daha sofra hazırlanacak Salata olarak yürekleri Yemek olarak dostluk ve sevgiyi Rakı olarak aşk! İçeceğiz Kadeh tokuşturup yalnızlıkla Hiç durmadan içeceğiz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() * Sensiz Bu Kalp * * *
.................................-.........Bu, sana .................................So-n siirim, ey yar! ........................Bil ki; bir daha sevemem, ...............Sevilmem de, öyle kolay kolay. ..........Hem terkedilmem de dolayısıyla. .....Ama şunu da anla; yaşayamam! Gamsız olamam, boşverip geçemem. .....Gezerim deliler gibi kendimden uzak, ..........Arada bir şuurum yerine gelir belki! ................Belki ağlarım, belki küfrederim. .........................Belki de hiç gelmez bile! ................................... ''Yoktu ki'' derim ...................................-.........Silerim!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() hayat baştanbaşa kurulu tuzak
av ise tuzağı düşünce görür dünyaya kapalı gözlerden uzak ıssız bir köşede GÖKHAN ölür. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek Tesellim GÖzlerindi
Bakip Bakip Delirirdim Bana Öyle Yakindinki; Hep Benimsin Zannederdim Birakip Gittin Beni Yanarim Icin Icin Yarali Kuslar Gibi,sensiz Ben Bir Hicim Duman GÖzlÜm Yaktin Beni Duman Ettin Acimadin Ziyan Ettin Duman GÖzlÜm Benim Icin Yasamaktin Yasamayi Haram Ettin... GÖnlÜmÜ Teslim Aldi HÜzÜn Icimde Senden Kalan Cam Kiriklari Aynada Sensiz YÜzÜm Sensiz.... Hic Kimse Dindiremedi Bu Hickiriklari, Bir Gece Yarisi Ansizin Pencerenden Disari Bak GÖreceksin KÖse Basinda NÖbet Tutuyor GÖzlerim Öyle Kolay Degildir Beni Unutmak Hala,hala Sokaklarindadir Ayak Izlerim!!!... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir safak vakti ölüm haberimi duyacaksin
Gökten bir yildiz düsecek avuslarina Kan bürüyecek gözlerini aglamaktan Dudaklarin patlayacak adimi haykirmaktan Ellerin buz tutacak üsüyeceksin Anilardan tabuta çiçek öreceksin adima Gözlerin görmeyecek o zaman kainati Belkide bikacaksin yasamaktan Derinden ic çekismelerinde ahim büyüyecek Ardimdan kosacaksin yalin ayak Yoklugum aci gelecek ölmek isteyeceksin Isteyeceksin biliyorum zalim |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kirilsin disler kopsun firtina
hakikati bilmeyen vijdan aglasin sen yürü geriden gelen bulunur sürüyü terk eden çoban aglasin ümitsizlik nedir en büyük zillet gonca iken solan güller aglasin haksizlikmi gördün haykiracaksin bir görüp bir susan gözler aglasin damlalar birikip çaglayan olur bu yolda akmayan kan aglasin atlilar elbet gelecek birgün savastan kaçan asker aglasin ben kendime bir yok buldum bana yüz vermeyen kizlar aglasin |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|