![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Forum Demirbaşı
![]() Üyelik Tarihi: Nov 2005
Teşekkür Etme: 594 Thanked 2,624 Times in 685 Posts
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3944
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() JAPON OLMANIN FAYDALARI
-Bakkalınızdan Japon yapıştırıcısı isterken gururla " - Şu bizim yapıştırıcıdan versene" dersiniz. -Çok kiloluysanız zayıflamak için milyonlarca lira harcamaz aksine Sumo Güreşçisi olup üstüne para kazanabilirsiniz. - " -Adamlar yapmış ağbi! "diyerek hep kulaklarınızı çınlatırlar. - Devleti yönetenlerin koltuklarını bırakmaları için ölmelerini beklemezsiniz. İNGİLİZ OLMANIN FAYDALARI - Her zaman için beyaz atlı prensin kapınızı çalma ihtimali vardır(Prens Charles! ) . - Ve üstteki mantığa göre kaynananız bir kraliçe olabilir. - Hiç bir baltaya sap olamazsanız, bir tamirhanede " İngiliz anahtarı "olabilirsiniz. - İngilizceyi su gibi konuşursunuz. (!) ETiOPYALI OLMANIN FAYDALARI - Solarium için milyonlarca lira ödemeniz gerekmez. - Diet yapmak için kasmazsınız. - Tüm yardım konserleri sizin için yapılır. - Akrabalarınız ya basketbolcu ya şarkıcı ya da dansçıdır.Aç ayı oynamaz lafını altüst edersiniz. AMERİKALI OLMANIN FAYDALARI - Kendinizi iyi hissetmeniz ve Amerikalı olmanın hazzını ve gazzını almak için, herhangi bir Amerikan filmini seyretmeniz yeterlidir.Eğer hala övünmekten böğ gelmemiş ve kusmamışsanız. - Her zaman ülkeniz savaştadır ama size zarar gelmez.. - NBA maçlar ını izlemek için sabahın köründe kalkmazsınız.. - Her apartmandaki 10 kişiden 5 'i dünyayı kurtaracak güçtedir.. Düşman ister uzaylı olsun isterse bir göktaşı ... (örnek: Rambo, terminator, v.s..) ÇİNLİ OLMANIN FAYDALARI - Çocuğunuzun ismini tabak çanak kırıp koyabilirsiniz. Çang, Çung, Çing gibi.. - Uzaydan görülebilen tek insan eseri olan " Çin Seddi" ni gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşarsınız.. - Uzağı net görmek için gözlerinizi kısmanız gerekmez. - Tek yataklı oda parası verip üç kişi yatabilirsiniz. FRANSIZ OLMANIN FAYDALARI -İngilizce bildiğiniz için değil, bilmediğiniz için hava atarsınız( Yani onlar öyle sanıyor) .. - Her şeye Fransız kalabilirsiniz.. - Fransızca küfür bile etseniz şiir okuyosunuz sanırlar... İTALYAN OLMANIN FAYDALARI - Kaybolmazsınız. Çünkü her yol Roma'ya çıkar. - Herkesin sırtını yaslayacak bir dayısı vardır,özellikle Sicilya dolaylarında... - Dünya kızları, yakışıklılıkta hep sizi örnek gösterir.. - Doğan SLX fiyatına FERRARİ alabilirsiniz( Abartık ama olsun! Eee.. Böyle vergilere böyle espri!) ... VEE TÜRK OLMANIN FAYDALARI - 2050 yılında dünyanın tek hakimi olabilirsiniz(Çünkü herkes uzaya çıkmış olacak)... - Eğerdünyanın hakimi olursanız, uzaydan gelebilecek UFO lara taş atıp onları korkutup, kaçırabilirsiniz( UŞAK da yaşanmıştır) .. - Restoran, lokanta gibi yerlerde masaları birleştirebilir ortaya bir salata söyleyebilir, masanın kısa bacağının altına katlanmış kağıt koyabilirsiniz... - Otobüs, uçak, hastahane, vb. gibi cep telefonu kullanmanın yasak olduğu yerlerde gizli gizli cep telefonu ile konuşabilir, plajda cep telefonunuzu mayonuza sıkıştırabilir ve herşey çok normalmiş gibi davranabilirsiniz.. -İşsizlik, üretimsizlik, sosyal eşitsizlik, trafik canavarı, enflasyon ve sonu gelmeyen zamlarla canla başla mücadele ederek, " ülke yönetmecilik "oynayan siyasetçilere yıllarca katlanarak " Varolmanın dayanılmaz eziyeti "ve"insanoğlunun dayanıklılık gücü" konularında bilimsel araştırmalara katkıda bulunabilirsiniz... Evet şaka bir yana, aslında nerede yaşadığınız değil, nasıl yaşadığınız daha önemli değil mi? Victor Hugo ne güzel söylemiş: "HERKES ÖLÜR AMA HERKES GERÇEKTEN YAŞAMAZ" __________________________________________________ ____________ arkadaşlar bu yazıyı okuyup biz türküz naraları atmaya gerek yok her insan herşeye sahip olabilir ama türk lük mertbesine ulaşamaz...[belirtmek]istedim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 145 Thanked 408 Times in 212 Posts
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2032
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi :
|
![]() kanka çok güzel yazmışsın,begendim...!
heyttttttttttt türküz biz türk....! ![]()
Tanıdıktı yalnızlık oysa Haklısın belki yanımda Hazırdım bu kez mutluluğa Nerden çıktı şimdi bu ayrılık Öyle boş öyle boş ki bu dünya Güneşim sandım seni oysa Girdabın içinde yaşarken Yakamoz yakamoz çakar aklıma Susadım sana tek bir nefeste Yaşadım aşkımı bir heveste Gözümün önünde durma n''olur Yaşamak öyle zor ki bu bedende Hadi yoluna eyvallah Mutlu ol gülüm işallah Sen geçen günün ardından Bi başına kalma inşallah |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 16 Thanked 207 Times in 111 Posts
Üye No: 4920
İtibar Gücü: 2154
Rep Puanı : 45383
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ben ülkemin şu anki halinden ne kadarda memnun olmasamda bu topraklarda dogdum be bu topraklarda ölecegim açda kalsam susuzda kalsam bu vatandan dışarı çıkmam ve bu vattaann için canımı bile veririm NASIL:SARIKAMIŞ OLSUN ÇANAKKALE OLSUN VE DİGER TÜM SAVAŞLARI NEDEN YAPMIŞLAR BU VATINI KURMAK VE KOLLAMAK İÇİN VE BENDE BUNU YAPMAYA HER ZAMAN HAZIRIM
ÖLMEZ BU HAREKET ÖLMEZ BUDAVA
![]() |
#4 |
Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 2 Thanked 5 Times in 1 Post
Üye No: 3059
İtibar Gücü: 1457
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ellerine sağlık..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 1 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 3794
İtibar Gücü: 1504
Rep Puanı : 248
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() türk olmak gibisi yok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Teşekkür Etme: 76 Thanked 74 Times in 30 Posts
Üye No: 5666
İtibar Gücü: 1611
Rep Puanı : 4310
Rep Derecesi :
|
![]() türkün gözünü seveyim
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Teşekkür Etme: 337 Thanked 1,629 Times in 455 Posts
Üye No: 6517
İtibar Gücü: 3259
Rep Puanı : 91747
Rep Derecesi :
|
![]() Hey be cnm türkiyem
![]()
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İYİ BABA olmak artık daha zor | ÇaKıR- | Eskiler (Arşiv) | 0 | 05-11-2008 08:35 PM |
Hangi araba daha güvenli | drendo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 12-04-2006 01:34 PM |
Ünlü bir yıldız olmak isteseydiniz hangi dalda olurdunuz? | cİHAn | Eskiler (Arşiv) | 8 | 11-12-2006 11:05 AM |
imkanınız olsaydı hangi film karakteri olmak isterdiniz??? | blAcksmith | Eskiler (Arşiv) | 15 | 07-08-2006 07:04 PM |
Hangi Ülke Google'da Ne Arıyor Merak Edenlere | TiKkY_BoY | Eskiler (Arşiv) | 6 | 04-22-2006 11:16 AM |