![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57907
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Acı Budur
Sen gittin Her şey yarım kaldı Her şey değişti Kuşlar bile uçmaz oldu Dağlar bile durgun Ne senden haber ne sesin çıkıyor Bu koca dünyada kalmışım yalnız Ne desem değişmiyor Gözyaşlarım dinmiyor Acım geçmiyor Herşeyim gitti Sen gittin Bir yanım ölü Bir yanım kan ağlıyor Ne kaldı ki Bu çile benim Bu keder benim Ölsem ne fark eder Ne bu dünyada benim oldun Ne öbür dünyada benim olursun Her yerde sensizlik Oysa nasıl sevmiştim be Herºeyim dedim Canım dedim Ölürüm dedim Ama gitti Olmadı benim olmadı Benim değil o Kader kısmet derler ya Benim yazım da bu Sensizlik.
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlamlı Parfüm
Bir son bahar akşamında Gözlerimi kapalı koynunda yatıp O sıcak kokunu çekiyorum içime O an düşlere dalıp gidiyorum İçimde kayboluyorum o güzel gecede İnatçı adalar görüyorum Doğa harikalar ki arasında Kendimi kaybediyorum Kokun öyle sıcak ki Öyle derin ki Düşlerde kayboluyorum Her şey güzel her şey mükemmel Beni sar kollarında Aşk kokulu bahçeden Atma beni Sakın bırakma beni sevgilim,
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk Doğdu
Bir yaz günü seni gördüm İçime bir heyecan, bir huzur doğdu Ne üzgünüm ne mutluyum karışık bir şey Ne olduğunu anlamadım Ama seni özlemeye başladım Sanki seni görmeden önce bir şey eksikti Ve sen o eksikliği doldurdun Elini tuttuğum o an O sıcaklığın bedenimi sardı Birilikte yaşadığımız her an bir hayal gibi saf ve temizdi Sevgi dolu, umut dolu Yüzün gönlümün sayfasının şiiri oldu Ama o gece gidecektin Senden ayrılmak ne kadar zormuş Bir son defa kollarıma alıp Sardım seni kokun tenimde kalsın diye Bu son öpüşmemiz demen kulağımda Bir şarkı gibi mırıldanıyor O gece sabaha kadar ilk defa saatler geçmesin Zaman dursun istedim Ve o ağustos sabahı gittin O son bakisin bende saklım Meğer aşk doğup bizi sarmış be aşkım.
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baba
Benle evlat sevgisine tattın Benle birlikte bir daha doğdun O minik kalbim attıkça Senin kalbinde benim kadar atıyordu Hasta olunca ******* başımda beklerdin Gizlice her gece gelip beni öperdin Ama yıllar geçti bugün ben evleniyorum Senin o biricik o küçük kızın evleniyor Meğer senden ayrılmak ne kadar zormuş İçimden bir fırtına kopuyor Ben gidiyorum baba Hakkını helal et Kızın evleniyor bugün.
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gece
Afif bir ışık altında Hayat yoluna devam ediyor Kısa, derin ve tutkulu Bazen dikkatsiz bazen duygusal Ve hemen ilerde gece Zarif bir gece Her şeyi unutturuyor kötülüğü bile Her şeyi siliyor utancı bile Sair bile diyor ki : "İşte simdi ruhum istirahat içinde Sessizlik, sakinlik, saflık Karanlık içinde kaybolan kötülük Kapanan gözlerde uyanan düşler" Gece yeni bir umudun heyecanı Doğacak olan çocukların Hayatin en derin yaşandığı vakit Çünkü gece Düşler, hayaller, şiirler, hayatlar doğuyor Asklar bile doğuyor *******i Gece böyle iste gizemli, tutsak ve umut dolu....
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kavuşamadım
Her sabah diyorum kendime az kaldı Kavuşacağım Her gece diyorum bir gün daha geçti Az kaldı sevgilim kavuşacağız Günler geçti aylar yıllar geçti Ellerimiz kavuşamadı Ağlamakla geçiyor günlerim Ne desem boş Geçmiyor işte Kavuşamadık Günah değil mi? Allah’ım neden neden Allah’ım Kavuştur bizi ne olur Ölmeden bu aşktan Kimse ye çektirme gurbet acısını Sevenleri kavuştur Allah’ım Çok istedim Çok özledim Çok sevdim Olmadı olmuyor Kavuşamadık Belki öbür dünyada Ama bu dünyada sana sarılıp koklayamadım,
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Müzik
Müzik beni bazen alıp götürüyor Düşler denizinde kayboluyorum Derin nefes alıp dalgalar üzerinde yürüyorum sanki İçim titriyor bütün tutkular beni sarmış İnce bir rüzgar geçip beni okşuyor Yaşanmamış bütün hayaller uyanıyor Ve benimle ağlıyorlar Niye mi? Çünkü bu müzik notsuz Çünkü bu deniz balıksız Çünkü bu ask sensiz Çünkü ben sensizim.
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana Muhtacım
Gözlerim doldu yine Niye mi? Sokakta yürüyen âşıkları gördüm Aklıma sen geldin aşkım Resmine bakıp daldım eski günlere Ağlamak istedim Koşup yanına gelmek istedim Olmuyor bırakmıyorlar Tek çarem Allah’ım Açtım ellerimi yalvardım Çok yalvardım Ya canımı alsın ya da seni bana beni sana versin Kavuşalım Artık dayanamıyorum Her gün ağlamak istemiyorum Sana dokunmak seni öpmek istiyorum İnan artık sensizlik çok zor Sana ihtiyacım var Allah’ım ne olur kavuştur bizi Ne olur bir kere olsun göreyim onu Bir defa doya doya öpsem.
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlikte
Sessizliğe saklanıp Dolaşırken Hayat sokağında Bir karanlık gecede Yapa yalnız aklıma sen geldin Sana ağladım Elimde son sigaram yürüyorum bu sokakta Aşıklar el elle dolaşırken Ben boynu bükük Sessizliğe saklandım yine Gözyaşlarımda yine resmini gördüm Yarım kalmış bedenim Üşüdü sensizlikte Seni hep aradı bu sokakta Her gün her gece her an Ama aşkın ateşi ısıtmadı beni Hep yarim kaldım Oysa sonuna kadar demiştin İşte geldik sonuna Ama sen yine yoksun sevgilim.
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylemiştim
Söylemiştim sana gitme bu gönlümün sahillinden Sen solgun baharlardaki yağmurumsun Akşam kızıllığında yorgun gölgem Kış ayazında yaz güneşimsin Bulutlardaki saklı düşlerimsin Oysa sen sahilimden gittin Her günün sonunda özlediğimsin O güzel gülüşünü kim doldurabilir yerini?? Hangi sevgi yerini alabilir?? Yokluğun imkansız Söylemiştim sana gitme bu sahilden Son bakisin kaldı bana miras Ve bir daha doğmadı güneş.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|