www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-17-2007, 09:38 AM   #1
вσυя∂¢αη
Forum Aşığı

вσυя∂¢αη Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 133
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2289
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi : вσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond reputeвσυя∂¢αη has a reputation beyond repute
Varsayılan Adını Yanlış Koymuşum

Adını Yanlış Koymuşum

Aslına bakarsan lüzumsuz cümleler kurmak değil niyetim.Bunca seneden sonra kurulmamış bir cümle kaldıysa aramızda onları toparlıyorum farzet. Kısada olsa yaşadığımız her anın değerli olduğunu düşünmüştüm, işte buyüzdendir ki, dolandırmayacağım söyleyeceklerimi.

Artık beni anlayamayan gözlerine bakıp ifade yoksunu gibi hissetmekten bıktım kendimi.Bana verdiğin bütün zararlar için öncelikle teşekkür borçluyum sana.Olgunlaşmamı, kendi kendimi büyütmemi sağladın sen.Ne var ki, farkına varamadığın tek şey ben içimde büyürken artık sığmadım içime.O kadar büyüdüm ki sen çok küçüldün yanımda.Yukarıdan uzattığım elimi hep beni aşağılara çekmek için kullandın.

İlişki adına birşeyler kaldıysa hala geriye benden,
senden, bizden, ilişkimiz adına özür dilerim bütün yaşanan duygu katmanlarından.

Seni olduğun yerden alıp yüceltirken, ezileceğim aklıma bile gelmemişti.Sana güzel şarkılar söylerken aşk makamında, şahsıma ait bırak bir nota duymayı, hep "S"lerde takıldım sayende. Sayende yavaşladım, halsiz kaldım...

Elimi yüreğimi ve bir zamanlar sana verdiğim ne varsa hepsini bir hamlede çekiyorum hayatından. Üzgünüm, senin adına, kaybettiğin için. Üzgünüm, kendi adıma, acınacak halde olan bir adamı yüzüstü bıraktığım için. Kendimi çıkarttım bu oyundan, sen kaldın geriye toplanamamış,hep eksik bedeninle... Beni bu kadar yanılttığın için seni tebrik ediyorum. ...

ADINI YANLIŞ KOYMUŞUM SENİN ÖZÜR DİLERİM...

ѕözℓüк
мυѕтαƒα кємαℓ αтαтüяк
αşк ѕєνgι
вσυя∂¢αη çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:32 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.