![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 5 Thanked 41 Times in 34 Posts
Üye No: 43456
İtibar Gücü: 1701
Rep Puanı : 4181
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hatayspor umut dolu
TFF İkinci Lig 5. Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü Orhan Kapucu, yeni sezonda arzuladıkları hedefe ulaşacaklarına inandığını söyledi. Kapucu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve yapılan transfer ile kadrolarını güçlendirerek lige hazır hale geldiklerini belirtti. Hafta sonunda Tarsus İdmanyurdu deplasmanında yapacakları karşılaşmaya galibiyet için gideceklerini söyleyen Kapucu, şöyle konuştu: ''Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun için de tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İyi bir takımımız var, izleyenlere keyif veren ve göze seyri hoş gelen bir futbol sergileyerek deplasmandan en az bir puanla dönmeyi hesaplıyoruz. Şu anda kadro sıkıntımız bulunmuyor, her mevkide iki oyuncum var. Hepsi de her an oynayacakmış gibi hazır vaziyetteler. Hiçbir takıma özel önlem almayacağız. Kendi oyun anlayışımızı sahada sergileyerek, rakiplerimizin bize karşı önlem almasını sağlayacağız.'' Kapucu, hedefinin süper ligde takım çalıştırmak olduğunu belirterek, ''Teknik adam olarak ilk şampiyonluk sevincimi Hatayspor'da yaşamaya geldim. Bunu başaracağıma inanıyorum. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayarak, sezon boyunca yanımızda olmalarını istiyorum'' dedi. Kapucu, takımda sakat oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi. 17.08.2007 Kaynak : AA
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|