www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 03-22-2007, 08:17 PM   #1
y_yunus
Geçerken Uğradım

y_yunus Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 20672
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 295
Rep Derecesi : y_yunus has a spectacular aura abouty_yunus has a spectacular aura abouty_yunus has a spectacular aura about

ben yunus hayattan sıkldım artık herkez azarlıyor herkez itip kalkıyor önüne gelen tekme atıyor gözümün önünde insan pazarlıyorlar insan kendi çocuğunu dilendiriyor beni sıkan hayat değil insan lar çoook sıkldım ne yapsam da olmuyor ilşki denedim olmadı onlar gibi olayım dedim gönlüm razı gelmedi

VARMI Bİ FİKRİ OLAN !!
y_yunus çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Eski Bugün   #n/a 
Teşekkür Botu
Bot
bot Çevrimiçi

Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
222121 (05-08-2007), superman100 (03-24-2007), travoltaaydin (03-24-2007), TuGaN (05-21-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
bot Çevrimiçi Tesekkur botuna Rep veremezsiniz. Yinede Tesekkurler. Kurallara Aykırı Mesajı Bildir  
Old 03-24-2007, 12:57 AM   #2
deynek
Müstakbel Üye

deynek Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 9721
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi : deynek is on a distinguished road

valla kardeş bi fikrim yok bende senın gibiyim herkes ayrı bi şeytan
Old 03-24-2007, 01:25 AM   #3
travoltaaydin
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 676
İtibar Gücü: 1450
Rep Derecesi : travoltaaydin is on a distinguished road

http://iqtesting.info/iqtest.exearkadaslar o dert bendede var, dert sorun ayni ama caresi yine insalarda gibi
travoltaaydin çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 03-25-2007, 04:34 PM   #4
Dağıstanlı
Daimi Üye

Dağıstanlı Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1521
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi : Dağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to allDağıstanlı is a name known to all

bak dostum ilkin ne yapman gerektiğini kafanda kestir neye ihtiyacın olduğunu, ne istediğini mümkünse bulunduğun çevreden arkadaşlardan uzaklaş yeni arkadaşlıklar edin. bu mümkün değilse kesinlikle ve kesinlikle onlara uymaya kalkma onlar yanlış yolda olduğunu söylüyorsun bu ahmaklık olur. evden dışarı işin olmadığı sürece çıkmamaya çalış biraz Namaz kıl Allaha şükür et hepsi zamanla geçer inşallah.
Old 03-27-2007, 11:12 PM   #5
zagor
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 21
Üye No: 18301
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 1060
Rep Derecesi : zagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished roadzagor is on a distinguished road

yakında herşey düzelecek,umudunu sakın ama sakın kaybetme:yes:
Old 04-19-2007, 03:17 PM   #6
izlem
Yeni Üye

izlem Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 11
Üye No: 39664
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi : izlem is on a distinguished roadizlem is on a distinguished road

YA KARDEEEEŞŞŞŞ HAYATTAN BIKMAK İÇİN YARATILMADIK ALLAHA İSYAN EDEREK MUTLU OLAMAZSIN DUA ET DOĞRU YOLU BULURSUN SEN NE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNEREK BULABİLECEK YAPIDASINDIR İNSAN OĞLU HER KONUDA DÜŞÜNEBİLİYORSA BUNUDA DÜŞÜNÜR VE BULUR OK SEN HİÇBİRZAMAN DOĞRU YOLDAN ŞAŞMA DİĞER İNSANLAR GİBİ OLMAYA ÇALIŞMA ONLARA ÖRNEK OLKİ ONLAR SENİN GİBİ OLMAYA ÇALIŞSINLAR .... HADİ BYEEE
izlem çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 04-19-2007, 05:50 PM   #7
birkay
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 32615
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi : birkay is on a distinguished road

slm adım birkay isteklerin ve arzularını belirlersen herşey çok güzel olur . gerisi sana kalmış
birkay çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 05-19-2007, 10:38 PM   #8
fikosin896
Yeni Üye

Üye No: 42494
İtibar Gücü: 1326
Rep Derecesi : fikosin896 is on a distinguished road

Bir zamanlar bende senin gibi düşünüyordum çünkü dünyada en sevdiğim ve beni koruyan babam gözümün önünde vefat etmişti...zaman geçtii benim tek yapmam gereken onun için duva etmek,yani diyeceğim şu;sende ne olursa olsun kendini bırakma kim bilir belkide Allah seni bu şekilde sınıyor....
fikosin896 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-17-2007, 01:45 PM   #9
uyuzsultan
ÇaKaL Üye

uyuzsultan Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 61
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi : uyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these partsuyuzsultan is infamous around these parts

Evet canım arkadaşlar doğru söylüyor. Dünyadan sıkılmak ya da kaçmak istemek çözüm değil. Korku ve sıkıntılarımızdan kaçarsak gölge gibi takip ederler ama üzerlerine gidersek onlar bizden kaçarlar. Dünyanın düzeni bozuluyor diye kurtulmak için o yanlışlıklara uymaya çalışma, göz yumma ve sıkılma çünkü bu kolay yol ve herkes yapar. Sen zor da olsa farklı yolu seç zamana ve şartlarına kapılma zamandan hızlı olup tersine çevirmeye çalış. Bunu yaparken elbette bocalarsın ışık lazım sana. O ışık arkadaşların dediği gibi duadır, inançtır, sabırdır, azimdir... meditasyon yaparsan bunlar birleşirse hem ışığın yolunu bulursun hem de insanlara tutabilirsin. Işık ve karanlık şiirinde olduğu gibi "Eğer karanlığın seni yutmasından korkmayarak baş kaldırıp savaş açabiliyorsan o zaman kahramansın demektir. Eğer ışığa ulaşabilip karanlığa ışık tutabiliyor ve insanlara dağıtıp aydınlatabiliyorsan o zaman lidersin demektir."
uyuzsultan çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Old 08-17-2007, 02:34 PM   #10
rüzgarın kızı
Müstakbel Üye

rüzgarın kızı Kullanıcısının Avatarı

Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1348
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi : rüzgarın kızı is a glorious beacon of lightrüzgarın kızı is a glorious beacon of lightrüzgarın kızı is a glorious beacon of lightrüzgarın kızı is a glorious beacon of lightrüzgarın kızı is a glorious beacon of light

hayat böyle kardeşim..bazıları denizde sefa yaparken bazılarıda ekmek peşinde koşuşuturuyor bu sıcakta... sadece biraz daha iyi bir hayat için..hayatı terazi gibi düşn..bir yanında mutluluk bir yanında mutsuzluk ikisde birbirini dengeliyor....sen eğer yarım edebiliyorsan bence yardım yat..eğer muhtaç olanlara yardım edersen ellbette onlarda kurtulacaktır hayatlarından eziyet çekmekten....aslında herkes yapmaı bunu...çok güzel bir konuya deyinmişsin teşekkürler....ama hayatın cilvesi bu ayrıca bunuda unutma...Allah herkese mutluluklar versin..kimseyi dara ve bir başkasına muhtaç etmesin...
rüzgarın kızı çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı