![]() |
![]() |
#1 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 5 Times in 2 Posts
Üye No: 20672
İtibar Gücü: 1386
Rep Puanı : 295
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() ben yunus hayattan sıkldım artık herkez azarlıyor herkez itip kalkıyor önüne gelen tekme atıyor gözümün önünde insan pazarlıyorlar insan kendi çocuğunu dilendiriyor beni sıkan hayat değil insan lar çoook sıkldım ne yapsam da olmuyor ilşki denedim olmadı onlar gibi olayım dedim gönlüm razı gelmedi
VARMI Bİ FİKRİ OLAN !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
222121 (05-08-2007), superman100 (03-24-2007), travoltaaydin (03-24-2007), TuGaN (05-21-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 9 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 9721
İtibar Gücü: 1460
Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() valla kardeş bi fikrim yok bende senın gibiyim herkes ayrı bi şeytan
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2005
Teşekkür Etme: 70 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 676
İtibar Gücü: 1450
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() http://iqtesting.info/iqtest.exearkadaslar o dert bendede var, dert sorun ayni ama caresi yine insalarda gibi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Mar 2006
Teşekkür Etme: 29 Thanked 18 Times in 9 Posts
Üye No: 10379
İtibar Gücü: 1521
Rep Puanı : 1150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() bak dostum ilkin ne yapman gerektiğini kafanda kestir neye ihtiyacın olduğunu, ne istediğini mümkünse bulunduğun çevreden arkadaşlardan uzaklaş yeni arkadaşlıklar edin. bu mümkün değilse kesinlikle ve kesinlikle onlara uymaya kalkma onlar yanlış yolda olduğunu söylüyorsun bu ahmaklık olur. evden dışarı işin olmadığı sürece çıkmamaya çalış biraz Namaz kıl Allaha şükür et hepsi zamanla geçer inşallah.
![]() |
#5 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2006
Teşekkür Etme: 21 Thanked 21 Times in 10 Posts
Üye No: 18301
İtibar Gücü: 1427
Rep Puanı : 1060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() yakında herşey düzelecek,umudunu sakın ama sakın kaybetme:yes:
![]() |
#6 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: Apr 2007
Teşekkür Etme: 11 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 39664
İtibar Gücü: 1338
Rep Puanı : 110
Rep Derecesi :
![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() YA KARDEEEEŞŞŞŞ HAYATTAN BIKMAK İÇİN YARATILMADIK ALLAHA İSYAN EDEREK MUTLU OLAMAZSIN DUA ET DOĞRU YOLU BULURSUN SEN NE İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNEREK BULABİLECEK YAPIDASINDIR İNSAN OĞLU HER KONUDA DÜŞÜNEBİLİYORSA BUNUDA DÜŞÜNÜR VE BULUR OK SEN HİÇBİRZAMAN DOĞRU YOLDAN ŞAŞMA DİĞER İNSANLAR GİBİ OLMAYA ÇALIŞMA ONLARA ÖRNEK OLKİ ONLAR SENİN GİBİ OLMAYA ÇALIŞSINLAR .... HADİ BYEEE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Teşekkür Etme: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 32615
İtibar Gücü: 0
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet :
|
![]() slm adım birkay isteklerin ve arzularını belirlersen herşey çok güzel olur . gerisi sana kalmış
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
![]() Üyelik Tarihi: May 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts
Üye No: 42494
İtibar Gücü: 1326
Rep Derecesi :
![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bir zamanlar bende senin gibi düşünüyordum çünkü dünyada en sevdiğim ve beni koruyan babam gözümün önünde vefat etmişti...zaman geçtii benim tek yapmam gereken onun için duva etmek,yani diyeceğim şu;sende ne olursa olsun kendini bırakma kim bilir belkide Allah seni bu şekilde sınıyor....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() Evet canım arkadaşlar doğru söylüyor. Dünyadan sıkılmak ya da kaçmak istemek çözüm değil. Korku ve sıkıntılarımızdan kaçarsak gölge gibi takip ederler ama üzerlerine gidersek onlar bizden kaçarlar. Dünyanın düzeni bozuluyor diye kurtulmak için o yanlışlıklara uymaya çalışma, göz yumma ve sıkılma çünkü bu kolay yol ve herkes yapar. Sen zor da olsa farklı yolu seç zamana ve şartlarına kapılma zamandan hızlı olup tersine çevirmeye çalış. Bunu yaparken elbette bocalarsın ışık lazım sana. O ışık arkadaşların dediği gibi duadır, inançtır, sabırdır, azimdir... meditasyon yaparsan bunlar birleşirse hem ışığın yolunu bulursun hem de insanlara tutabilirsin. Işık ve karanlık şiirinde olduğu gibi "Eğer karanlığın seni yutmasından korkmayarak baş kaldırıp savaş açabiliyorsan o zaman kahramansın demektir. Eğer ışığa ulaşabilip karanlığa ışık tutabiliyor ve insanlara dağıtıp aydınlatabiliyorsan o zaman lidersin demektir."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 0 Thanked 9 Times in 2 Posts
Üye No: 43417
İtibar Gücü: 1348
Rep Puanı : 478
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() hayat böyle kardeşim..bazıları denizde sefa yaparken bazılarıda ekmek peşinde koşuşuturuyor bu sıcakta... sadece biraz daha iyi bir hayat için..hayatı terazi gibi düşn..bir yanında mutluluk bir yanında mutsuzluk ikisde birbirini dengeliyor....sen eğer yarım edebiliyorsan bence yardım yat..eğer muhtaç olanlara yardım edersen ellbette onlarda kurtulacaktır hayatlarından eziyet çekmekten....aslında herkes yapmaı bunu...çok güzel bir konuya deyinmişsin teşekkürler....ama hayatın cilvesi bu ayrıca bunuda unutma...Allah herkese mutluluklar versin..kimseyi dara ve bir başkasına muhtaç etmesin...
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sıkıldım Son Kez Sok Yeter Yaa Diyor Kız | HardSex | Türk Video | 0 | 12-30-2009 04:19 AM |
Sıkıldım Son Kez Sok Yeter Yaa Diyor Kız | HardSex | Türk Video | 0 | 12-24-2009 08:53 PM |
Hayattan Geçtim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 02-02-2008 10:43 AM |
hayattan yaşama ... | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-24-2007 08:54 PM |
Lİfe_Off hayattan sıkıldım | y_yunus | Eskiler (Arşiv) | 1 | 03-16-2007 12:14 AM |