![]() |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1860
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Manavgat'ta yeni yönetim!
Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde mücadele eden Manavgatspor Voleybol takımında yeni yönetim göreve başladı. Yeni yönetim kurulu adına basın açıklaması yapan Manavgatspor Voleybol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Coşkun, yönetim kurulunun, Hasan Şenel, Yusuf Tümbül, Mustafa Durgun, Bülent Söylemez, Ali Çetin Turgut, Ercan Eren ve Sedat Çakır'dan oluştuğunu, amaçlarının, voleybol liginde Play-off'a kalmak olduğunu söyledi. Coşkun, yeni yönetimin Cuma günü görev dağılımı yaptıktan sonra transfer çalışmalarına hız vereceğini ve bir hafta içinde takımı oluşturacağını kaydetti. Yeni sezon için takıma üç yabancı oyuncu alacaklarını ve bu üç yabancının da Brezilyalı olacağını belirten Coşkun, ''Transfer çalışmaları için acil paraya ihtiyacımız yok. Transfer için gerekli maddi kaynağı yönetim olarak karşılayacağız'' dedi. Coşkun, geleneksel hale getirdikleri Manavgat Voleybol turnuvasını bu yıl da gerçekleştireceklerini, turnuvaya Galatasaray, Fenerbahçe ve bir Alman takımının katılacağını ifade ederek, tüm Manavgatlı voleybolseverlerden, önce turnuvaya, sonra da lig maçlarına gelerek destek vermelerini istedi
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|