![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları
![]() |
Görünüm Modları
![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4226
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kavga eden boksöre paspas cezası
Zonguldak'ta, kavga ve hakaret iddiasıyla yargılanan bir kişi, aldığı hapis cezasının kamu hizmetine dönüştürülmesi üzerine görevlendirildiği kurumda temizlik ve badana işleri yapıyor. Zonguldak'ın Gelik beldesinde, kavga ettiği gerekçesiyle Eyüp K. (30) hakkındaki şikayet üzerine dava açıldı. Zonguldak 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nce suçlu bulunan Eyüp K., 3 ay hapis ve bin 800 YTL para cezası aldı. Mahkeme heyeti, ilgili kanun ve kişinin de tercihi doğrultusunda hapis cezasını 1 ay 16 gün kamu hizmetinde çalışmaya dönüştürdü. Eyüp K., Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde, temizlik ve onarım gibi işlerde haftanın 5 günü 4'er saat çalışmaya başladı. Hakkında verilen tedbire uyup uymadığının takibi Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Eyüp K., 1 ay 16 gün kamu hizmetinde çalışarak cezasını tamamlayacak. Eyüp K., hapis cezası almak yerine kamu hizmetinde çalışmayı tercih ettiğini belirtti. Eyüp K., "Cezaevine girmektense böyle bir cezaya razıyım. Sabah geliyorum temizliğimi ve paspasımı yapıyorum, çöpleri döküyorum. Eski bir boksör olduğum için de mesai saatim bittikten sonra antrenman yapıyorum. Hırsımı ve sinirimi kum torbalarından alıyorum. İnsanların topluma kazandırılması açısından yerinde bir uygulama." dedi. Zonguldak, aa 21 Ağustos 2007, Salı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|