![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 2 Thanked 47 Times in 28 Posts
Üye No: 43617
İtibar Gücü: 1521
Rep Puanı : 4314
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nın yürütmekte olduğu AB destekli “Tepeüstü ve Ayazma Bölge Halkı Yoksulluğunun Giderilmesi ve Sosyal İçerme Projesi” kapsamında verilen eğitimler tamamlandı.
İstihdama yönelik yürütülen projenin final programı 21 Ağustos Salı günü Küçükçekmece Geleneksel 2. Göl Şenliği kapsamında düzenlenen özel gecede gerçekleştirildi. Programda Bezirganbahçe’de yaşayan genç yeteneklerin gösterileri ile Türk Halk Müziği Sanatçısı Gökmen konseri yer aldı. Programa yoğun ilgi gösteren Küçükçekmeceliler Gökmen’in söylediği türkülere hep bir ağızdan eşlik ettiler. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay programın açılışında yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümün yalnızca fiziksel dönüşüm olmadığını belirtti ve Bezirganbahçe’ye taşınan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükselterek yoksulluğu ve yoksunluğu gidermek amacıyla bu projeyi başlattıklarını söyledi. 9 aylık süreçte başarıyla tamamlanan projeyle topluma eğitimli, üreten ve bilinçli bireyler kazandırıldığını ifade eden Yeniay, Küçükçekmece’nin İstanbul’un en gelişmiş ilçelerinden biri haline getirilmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Programda Belediye Başkanı Aziz Yeniay Projeye verdikleri desteklerden dolayı Şişli Etfal Hastanesi Çocuk Kliniği Şefi Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu, İTKİB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar Acar, OSB Başkan Vekili Nuri Konak ile Sabancı Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Bölümü Koordinatörü Zeynep Bahar’a teşekkürlerini ileterek birer plaket takdim etti. Bezirganbahçe Gecesi Gökmen’in muhteşem konseriyle son buldu. Programın sonunda Başkan Aziz Yeniay, Gökmen’e katılımlarından dolayı plaket takdim etti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|