![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Konum: CaKaL.NeT'TeN
Yaş: 30
Mesajlar: 1,192
Teşekkür Etme: 9 Thanked 30 Times in 22 Posts
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1670
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Malzemeler :
Hamur Malzemesi: 1 Çay Bardağı Eritilmiş Margarin 1 Çay Bardağı Pudra Şekeri 1 Çay Bardağı Sıvıyağ 1 Çay Bardağı Yoğurt 1 Paket Kabartma Tozu Yarım Limon 1 Su Bardağı Un 1 Yumurta İç Malzemesi: 2 Şeftali 1 Çorba Kaşığı Kuru Üzüm 1 Çorba Kaşığı Fındık 2 Yemek Kaşığı Şeftali Marmeladı Hazırlanışı :Bir kapta hamur malzemelerini karıştırıp yoğurun. Şeftalileri küp şeklinde doğrayın. Hamuru merdaneyle açıp iki yanını bıçakla çıtlatın. Ortasına şeftali, üzüm ve fındığı ilave edip saç örgüsü gibi sararak 180 derece ısıtılmış. fırında pişirin. Şeftali marmeladını ısıtıp pişirdiğiniz sarmanın üstüne sürün. Fındık veya fıstık serperek servis yapın.
__________________
υѕєℓαимαz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|