![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk Şiirleri
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Merhaba hüzün adası.Ben duygu gemisi.Gecenin ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına.Hadi uyan aç gözlerini,ne diyor gemideki ses.”Seni Çok Özledim”…
Şu an kalbime çok kızıyorum.Benim içimde bana ait olduğu halde senin içn çarpıyor… Pişmanlık duyupta bir gün ararsan nerdeyim nasılım diye sorarsan,bir ayrılık şarkısısın sen sessizce çal benim için,veda ederken arkana bakmadan git benim için…….. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç aşık olmamak, aşkını söyleyememekten iyidir,,
Zaman durdu, bir gurbet olmuşken ankara yüreğimde, ellerim tutuldu sanki dudaklarım kendime kilitlendi hoşcakal sevgilim, yüreğim durdu ne de heyecanla çarpardı sana dokunurken ellerim tenin beni örterken sevgiyle hoşcakal sevgilim, yaşam durdu kapanıyor gözlerime dünya, nerede mavi mutluluklar nerede sevdamız ve yarın ve umutlarımız, hoşcakal sevgilim,, İnandığın gibi yaşayamazsan,yaşadığın gibi inanmaya başlarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalnızlığa dayanırımda birbaşınalığa asla, yaşlanmak hoş değil duvarlara baka baka. Bir dost göz arayışıyla, saat tıkırtısıyla korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla Ama günün aydın akşamın iyi olsun diyen biri olmalı. Yoksa zor değil hiç zor değil demli çayı bardakta karıştırıp bir başına yudumlamak doyasıya Ama çaya kaç şeker alırsın diye soran bir ses olmalı arasırayada senin gibi bir DOST’u olmalı daima yanında….
Sen hiç ölümün gölgesinde özgürlüğü yaşadınmı, zalimine, ihanetçisine, şerefsizine kurşun yağdırdınmı.bir garibanın elinden tutupta kadere rest çektinmi.başını hiç soğuk buzlu duvarlara vurdunmu, söylesene sevdiğim sen hiç sevdinmi, sen şuan sıcacık yatağında yatarken ben kahrolmuş vücudumla dört duvarımın arasında güneşimin doğuşunu bekliyorum.ama şunu unutmaki duygu ve düşüncelerime karşı çıkan karşımdaki babam dahi olsa tetikten şaşan parmaklarımı keserım …. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Güneşin doğuşu güzelliğini.Ayın parıltısı gözlerini.sonsuz gökyüzü ise sana olan sevgimi hatırlatırken ey! Deniz Gözlüm seni nasıL unutayım…
içim o kadar senle dolu ki… insanlar seni gözbebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum. Ne mutlu yanında olanlara,Sana dokunup sesini duyanlara,Yanından geçip kokunu alanlara Ne Mutlu. Ama hiç biri hasret degil benim kadar KOKUNA ! Hayat beyninizdeki bulmacaya benzer bir soruyu çözersin yeni bir soru gelir ki hayatı yaşamak istiyorsan hayata asla onem verme |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bize yetmez ki denizler, bize ırmak netsin? İstemezken gülü hiç, ıtrına canlar yetsin. Sevgilim can sıkacak şeyleri yapsın, hoştur. Bize mahsus bu sabır, yar ne ederse etsin..
İnsanlar yumuşak ve esnek doğar.Sert ve katı ölürler.Bitkiler yumuşak ve esnek doğar.Kırılgan ve katı ölürler. Öyleyse kim ki ki sert ve katıdır ölüme yakındır.Kim ki Yumuşak ve esnektir hayatın parçasıdır. Gecenin ayazında hasretinin yağmuru vuruyor yüreğime ama üşümüyorum biliyorumki yüreğimdesin canım… |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() » Aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım..
» Özgürlük düşlerde değil ,kendi kendimize yükselttiğimiz çitlerin ardındadır » İşte buna aşk denir be aslanım, buna zifiri karanlık denir. Oğulları olur aşkın, kızları olur; karı, yağmuru, tipisi olur. Çamuru bile olur; lakin, gövdeni güneşin altına yaydığın bahar günleri parmakla sayılıdır. O parmakla sayılı anlar için, o birkaç yıl sonra zihninden fırlayıp fırlayıp tatlı bir yağmur olur. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Gelipte Pismanim Desen Bana Ceza Ver Raziyim Cezama Desen Sana Tek Bir Ceza Verirdim Seninde Benim Gibi Sevmeni Isterdim.
Seni Gordugum Ilk Ani Hatirliyorum. Ve Hic Durmadan Agliyorum. Kimler Icin Dokmedimki Gozyasi,senin Icin Dokuyorsam Ne Cikar.omur Temelinden Her Bir Tasi,senin Icin Sokuyorsam Ne Cikar… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hakiki sevgi, herkesin bahsettiği, fakat pek az kimsenin gördüğü hayaletlere benzer.
Anatole Franse Sevecenlik öyle bir dildir ki, sağır duyar, kör okur. Mark Twain Ölçülebilen sevgi zavallı bir sevgidir. Shakespeare Yorum Yok Detay 21st |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; Zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.
Chesterfield Eğer biri çıkar da bir kimsenin senin hakkında fena söz söylediğini iddia ederse, ona şu cevabı ver: “Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş. Zira bilseydi sadece bunu söylemekle kalmazdı.” Epiktetos Yeşillikler toprağın çirkinliğini kapattığı gibi tatlı sözler de insanın bir çok kusurlarını örter. Sokrat |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|