![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() *Ne haddime*
Kimi zaman Yalnızlığımdan Şikayet ediyorum Ama biraz düşününce Ne büyük haksızlık ettiğimi de Görüyorum Aslında ben Hiç yalnız kalmıyorum ___Çile gece gündüz ___Hep benimle beraber Hüzün ara sıra gitse de Kendini unutturmaz Çabuk döner ___Dert birkaç saatliğine bile ___Misafirliğe gitse ___Dönüşünde ___Mutlaka ___Beni ziyaret eder ___Kolay kolayda gitmez ___Beni pek sever Acı ıstırap Kapı komşularım Can dostlarım Bensiz edemezler, Beni hiç terk etmezler ___Sevdayı çok iyi tanırım ___Bana ettiklerini de ___Hiç unutmadım ___Bir daha karşıma çıksa ___Arkama bile bakmadan kaçarım Saadet Seninle yaşayacağım diye geldi Meğer sahtekarın biriymiş Anlaşılınca kaçtı gitti ___Neşeyle tanışırız ___Ama çok az karşılaşırız Huzuru uzaktan gördüm Küçümseyerek baktı bana Cesaret bile edemedim Yanına yaklaşmaya ___Mutluluk kendisini ___Çok istediğimi bilir ___Kırk yılda bir ___Birkaç günlüğüne gelir ___Geldiğine geleceğine pişman eder ___Burnumdan da getirir Sağlıkla sıhhatle Başım hep dertte Kendilerini Önemsemediğimi sanıyorlar Nedense Önemlerini anlatmak içinde Beni öldürecekler Ellerinden gelse ___Şeref onur haysiyet ___Sanki soyumun bireyleridir ___Hayata onlarla başlanır ___Onlarla bitirilir ___Bende birlikte yaşadım ___Birlikte yaşlandım ___Onlarla ___Hep dik kaldı başım Gurur hem başıma taç Hem ayağıma prangadır Ben onsuz olamam Oda beni bırakmaz Her an yanımdadır ___Bela kapımın önünde yatar ___Her dışarı çıktığımda ___Ardıma takılır ___Üstüme yıkılmak için ___Fırsat kollar Bunca hayatdaşım varken Yalnızlıktan Şikayet etmek ne haddime Onlar bana yeter Gelmese de Başka kimse ziyaretime Necdet Yağan |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|