![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ve yitirmeyeceğim aklımı senin yüzünden
Soysuz bir üçkağıtçı madrabaz mıyım ben yalan mı söylediklerim yalancı mıyım yoksa ben hiç şiir yazmadım ki, deli miyim kalemi tut diyenin hizmetçisiyim etrafıma bakınırken doluşuyor mısralar kafamın içine gönderiyor gönlüm kan fışkırıyor gözlerimden yaz diyor yaz yaz yaz iyi de daha geçen yaz hercainin tekiydim ne istiyorsun şah damarımda ellerin ağlamayacağım inadımdan göreceksin ve yitirmeyeceğim aklımı senin yüzünden bittikçe yenilenen şarjör gibi sürüyorlar mermiyi beynime ben istemedim ki yazayım diye kendiliğinden olup bitti ne varsa bir sabah erken kalkan ihtilal subayı gibi elimde buldum kurşun kalemi üstelik kekeme bir çocuktum bana kaldıysa mısra kovalamanın şanı arada tepe taklak bir isyan kusurdan sayılmamalı |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
mickey_mouse (08-27-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana söylemek istediğim aşkı şiirlere
-------------------------------------------------------------------------------- Gözlerim senin gözlerinde Binlerce yıldızlar tek tek sayar Bir bakışın yüreğimde bir bilsen Ah, nasıl kor ateşlerde yanar... Nefesim bir solukta can verecek gibi Bir an seni kaybetmiş gibi yaşadım cehennemi. Senin o bir bakışın hayat verir bedenime Geldiğin gün can geldi tükenen nefesime... Kim demiş ki zamandır Aşkı yok edip bitiren Söyleyin bülbüle o hiç Bıktı mı türkü söylemekten... Sanki beyaz gelinlik giymiş gibisin Saçıma kar yağıyor elin değmiş gibi. Sana ulaşmak hiç kolay olmadı yüzüm asılır Canım gider seni sevmesem ruhum yok olup gider... Şu Fransa’nın içinde aylar ve yıllar geçti nerde aklıma geldinse şiirlere yazdım hep seni ******* bedenimden, mehtabın tenindendir Bir manzarası vardı aşkımızın bizden gitmeyendi. Bak ben geldim mevsimlerden bir yaz akşamında Adını unutmuş olabilirim ,ama yüzün hala aklımda.... Ummazdım yorarsın akşamları Yorulmaz çıkar gelirdin birden Sana söylemek istediğim aşkı şiirlere Taşıdım sustum, ancak yazarak sonu geldi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
|
![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Aşk benim hiç Senim olmamış
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …? Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni dileyerek kaydırdıgım yıldızları toplasaydım,
Dünyanın karanlık yerlerine bile gün doğardı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Akşamlardan, *******den,senden uzağım
Şiirlerim rüzgardır uzak dağlardan esen Durgun sular gibi azalacağım Bir gün, birdenbire çıkıp gelmesen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gemiler yaptım, kağıt gemiler
Sevdamı yükledim herbirine Attım denize. Denizler, Denizler sesimi bilirler. Söyledim, kağıt gemilerimi Sana getirecekler. ( |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sabahları seviyorum,
insanları seviyorum, filmleri ,şarkıları , kitapları,sıcak ekmeği, kalabalık sofraları,çikolatayı, minicik bebekleri, rüzgarda yaprak olmayı, *******i yıldız olmayı, yaz gecesinde yağmur olmayı sevdim... Ve en çokta seni sevdim, Hep yokluğunda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen,
Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı… |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen, kalbime giren bir sevda kurşunusun,
Seni, ya orada bırakacaklar, Ya da, çıkarırken canımı alacaklar aşkım... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|