![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4227
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ada ve gemi...
Denizde yol alan bir gemi gibidir aşk. Azgın sularla boğuşarak geçer hayatı, her adaysa yeni bir sevgilidir onun için. Rotası belirsizdir. Gördüğü her adaya ebedi mutluluğu bulacağı ümidiyle demir atar. Uzun süre denizde kalırsa eğer yalnızlık dalgasının onu alabora edebileceği korkusuyla yaşar hep. Yolculuğu sırasında birçok ada çıkar karşısına ve herbirinde farklı farklı güzellikler. İçlerinden birkaçı, gemiyi çekiciliğiyle kendine bağlar. İşte mutluluk budur der gemi |
![]() |
![]() |
![]() |
#n/a |
Bot
![]()
Giriş Tarihi: Ocak 2005
Üye No: 0
|
mickey_mouse (08-27-2007) bu konu için teşekkür ettiler...
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() samarama özel...
Sanırım Saat üç kırk beş / Yanlızlığı seçtim kendime eş / Yanlız değilim ya bilirsin / Koruyor beni o kutsal ellerin /// Şarkın (Doğunun) sultanı kadar güzel / Gönlümde ondan da özel / Tılsımlı sözler değil benim ki / İçimden gelen özlü sözler / Gülüşün ömre bedel / Unutmak mı seni bu bir keder / Nedir anlamıyorum bendeki bu heder / Mantığım şimdi buna neder /// Aşık olma aşkındayım / En güzeline bağlıyım / Her zaman onun yanındayım / Mısramın son damarımdayım *** |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() acemi aşık...
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Banyo...
Banyodayım zihnimin yorgunluğunda /Gözlerim kapalı / Sessizlik dingilindeyim / Hayatımın sorgusunda /// Düşsel bir bağnazlık benimkisi / Gerçekleşmesi mümkün olmayan / Yitirilen her papatya kanadı gibi / Umutsuzluk sardı bedenimi /// Dizlerime dolanmış kollarım / Eğilmiş başım / Çırılçıplak olan / Vücudum değil ruhum /// Karanlıklar içindeyim /Aydınlık bir ortamda / Kızıl gözlerim /Bakıyor anlamsız boşluklara *** |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() //^^DeStaN^^//...
DUYGULAR SINIR TANIMIYOR KİMİNE BİR SÖZ YETMİYOR KİMİNE DESTANLAR AZ GELİYOR SEVİLMEYİ HAKEDENLER HER HALİNDEN BELLİ OLUYOR ONLARDAN BİRİDE ŞU ANDA BU ŞİİRİ OKUYOR... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bi gün çılgınlık yapmak istiyorum...
bi gün çılgınlık yapmak istiyorum çılgınlık yapip seni sewdimi sölemek istiyorum gözlerine bakıp tutkuyla yapışıp dudaklarına saatlerce ayrılmamak istiyorum kaçmak istiyorum seninle buralardan kimselerin bilmediği yerlere gitmek istiyorum kötülüğün olmadığı yerlere sadece sen we ben olalım istiyorum gideceğimiz yerlerde sımsıkı sarılıp sana sennle yaşlanmak istiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu GeCe???????????????...
bu gece ayın doğmasını bekle........ yıldızlara uzan dokunmaya çalış...... haa dokunamadım diye üzülme....... seyretmekle yetin..... tıpkı benim seni özlemekle yetindiğim gibi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() anlatamadım...
anlatamadım sana sewdiğimi dokunamadım bir kere güzel yüzünüe yaslayamadım başımı güzel yüreğine anlatamadım sewgimi anlatamadım aşkımı oysa neler geçiyordu içimden bir bilsen bir ömür boyu paylaşmak isterdim sewgimi sıkıca sarılmak sana we hiç bırakmamak isterdim ellerini anlatamadım işte içimden geçenleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gelmeyeceğini bile bile...
gelmeyeceğini bile bile arıyor gözlerim seni akıyor gözlerimden yaşlar göremeyince gözlerim seni sana o kadar alışmışımki sensiz bu dünya dar geliyor bana bitanem en kuytu köşelere kaçıyorum kimseciklerin olmadığı yerlere ağlıyorum içim acıyor güçlü gibi görünsemde başkalarına içim kan ağlıyor herkez seni soruyor bana ben mutluyuz diyorum oda beni sewiyor diyorum gelmiyeceğini bile bile awutuyorum gönlümü.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neyi Kimi Arıyoruz...
Neydi aradığımız yıllarca, Nefes bile almadan gece uykularını haram sayarak, Bilmeden körü körüne aradığımız neydi? Aşk mı? Sevda mı ? Dünya mı ? Saltanat mı ? Yoksa bu soğuk mevsimin en kızgın ayazında, Bahar mıydı ? Aradığımız... Gündüzün güneşinde,gecenin yıldızında Çölün sıcağında,kutbun soğuğunda Neydi aradığımız ? Nedendi bu çaba bu gayret, Herşey bir kenarda, Kimi zaman ağlamaklı,kimi zaman mutlu gözlerimizle, Yalan dediğimiz dünyada, Bile bile ölümü durmaksızın aradığımız n |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|