![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1713
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() - Ay Nurten koca adam olmuş bu
- Ne gerek vardı ayol bu kadar şeye? Kim yicek bunları? Bir börek yeterdi(gün sonunda yicek hiç bişi kalmaz) - Derslerin nasıl yavrum? - (kapıdan içeri girildiginde anne fısır fısır)misafirlere hoşgeldin de -tamam anneee! -ellerinide öp -ya tamam anne! - Rejimdeyim ama seni kırmıyım alıyım azcık. (yemeklere saldıran çocuguna) - Oğlum yavaş yesene. Ay inanki evde hiç yemez mualla dışarda yiyor işte ... - Sende koca kız olmuşsun Ayşe artık sana bi koca bulmak lazım değilmi kız nurgül? - Yok o daha küçük melahat abla okulu war. - Ay nolcak nurgül bizde 18 yaşında evlendik evde mi kalsın kız? - Annneeeeee! - Kızım kolonya tutsana misafirlere ne tembelsin senin yaşında anne oluyorlar anadoluda - Sevgi terlik getir nezaket teyzene - Eline sağlık Necibe çok güzel herşey ama rejimdeyim Gün sonunda: Ay ne kötü yapmış o böreği yiyemedim hiç bişey bunun evindede bişi yenmez şekerim - Aynı baba!senle hiç alakası yok Sonnur - şekerim şu böreğin tarifini verde biz hava atalım - Biz kalkalım geç oldu evde yemek yok beyim çok kızıcak( gezme lan o zaman burda) *(Mutfakta gizli gizli) Kız Nermin şu börekten azcık sarıver tadına doyamadım (içerde) Beyim de yesin diye istedim kendime değil vallahi zaten rejimdeyim ben -------------- |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|