![]() |
|
Eskiler (Arşiv) Eski konular |
![]() ![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Uzman ®
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 16 Thanked 27 Times in 23 Posts
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1861
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Renault patronu Flavio Briatore, takıma dönmesi halinde Fernando Alonso'yu büyük bir memnunlukla karşılayacaklarını söyledi. McLaren'a transferi öncesinde Fransız ekibinde üst üste iki kez şampiyonluk yaşayan Alonso, İngiliz takımında gerek yönetim gerekse takım arkadaşı Lewis Hamilton'la ilişkilerde inişli çıkışlar bir dönem geçiriyor.
Marca gazetesine demeç veren Briatore, "Fernando'nun harika bir pilot olduğunu düşündüğümü yalanlayacak değilim. Fakat birileriyle sözleşmesi var" dedi. Alonso'nun çok özel bir sürücü olduğunu belirten Briatore, "Renault'da kendisiyle her zaman şeffaf olan özel bir ilişkimiz vardı. McLaren'a geçmiş olmasına rağmen dost olmaya devam ediyoruz" diye konuştu. Briatore, "Elbette takımda onu görmek isterdim, galiba herkes Fernando'yu yeniden aramızda görmek istiyor. Çünkü istisnai bir insan" dedi. Alonso'nun McLaren'da yaşadığı sorunlarla ilgili olarak yorum yapmak istemediğini belirten Briatore, İspanyol pilotun İngiliz ekibinden ayrılıp ayrılmayacağı konusundaki soruları da cevapsız bıraktı. Bununla birlikte muhabirin Briatore'ye, çoğu İspanyolun Alonso'nun hala Renault'da olmasını istediği ifadelerine, "Evet ben de öyle. Bunun için İspanyol olmaya gerek yok" cevabını verdi
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|