![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bekle Beni
Bekle beni ey yar! İçinde umutların tükendiği bir anda Bütün sıcaklığımla yüreğine dolacağım. Hiç ummadığın bir anda Güllerin yapraklarına çiğ düşerken geleceğim. Bekle beni ey yar! Bazen hiç tanımadığın birinin gülümseyişiyle, Bazen bir şarkıyla, Belkide yağan bir yağmurla geleceğim. Gelişimin zamanını sorma ne olur, Öyle sınırsız olmalıki sana akışım Her doğan günle geleceğim. Bekle beni ey yar! Düşen yapraklara dalmışken pencerende, Esen rüzgarla geleceğim. Soluduğun her nefesle, Üflediğin sigaranın dumanıyla geleceğim. Bekle beni ey yar! Yeterki bekle, Beni hisset yüreğinde, Yıllar geçse bile, Zamanı aldatarak geleceğim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Evim
Bir ev yapmaya çalışıyorum dostum. Temelini saygı ve sevgiyle kurduğum bir ev. Harcı gözyaşı,kan,tutku olan bir ev. Duvarları düşünceden ve azimden inşa edilmiş, Damı gurur,çatısıysa mertlik olan bir ev. İşte dostum.ben böyle yapıyorum,ya sen? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|