![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasretimsin
Sensiz geçen gece daha yaşıyorum bugün Her zaman olduğu gibi çaresizce, Hasret kapımda nöbet tutuyor yine bugün Kopup gelmek istiyorum sana bu deli kalbimle. Sensiz geçen her dakika iliklerime işliyor ince ince İçimde bir özlem burukluğu, Niye yoksun yanımda sevdalım, Bir gün gözlerim gözlerine bakıyor olsa Bir gün ellerim ellerini tutuyor olsa Bunlar yeter bana yeter ki sen ol yanımda. Geleceğim bekliyorum, Uzaklarda olsak ta kalbim yakın sana İçimdeki sevgi dolu deli rüzgarı getireceğim Hasretimi gidereceğim parlayan gözlerine baka baka Yücelteceğim sana olan aşkımı sonsuza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2287
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buralarda Çok Yalnızım Baba
Buralarda çok yalnızım baba Tıpkı senin yalnızlığın gibi Kalabalıkların içinde Bir başımayım. Dışarıda kar yağıyor İçimin yangınına inat Her kar tanesi Karşıki evlerin çatılarına değil İçime düşüyor elif elif Sığırcıklar ellerime konuyor sarı siyah Selviler kucağıma Eğilip uzansam Toprağında biriken karlara dokunacağım. Senden çok uzaklarda Artık senin kadar yaşlıyım baba Saçlarım seninki gibi kırlangıç Gözlerim senin yorgunluğunda İçimde Sinop kadar hasret Akliman kadar kumsalım Her şeye Her kese inat Hamsaroz’un koynundayım. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|