www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 08-31-2007, 07:48 PM   #1
Shekil
Uzman ®

Shekil Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 16
Üye No: 43364
İtibar Gücü: 1861
Rep Puanı : 3450
Rep Derecesi : Shekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond reputeShekil has a reputation beyond repute
Varsayılan Nonda'yı kime sormalı ?

Tarih 9 Haziran 2001... Transfer dedikoduları havada uçuşuyor... Kulaktan kulağa dolaşan haberlere göre Portekiz kulübü Benfica Jardel'e takmış vaziyette. Yıldız oyuncuya karşılık, "Van Hooijdonk artı Dudiç öneriliyor. Üstüne de 5.8 milyon dolar."
Ama Galatasaray'ın o dönemdeki Teknik Direktörü Lucescu'nun, "Ben ille de Nonda'yı isterim" dediği belirtiliyor. Tarih 10 Nisan 2004... Aradan 3 yıl geçmiş... Lucescu bu kez Beşiktaş'ın başında... Yönetim forvet arayışında... Ve Rumen teknik adam yine bir isim öneriyor yönetime. Kim mi? Evet Nonda... Lucescu bu futbolcu için gerçekten ısrarcı davrandı mı bilmiyorum. Ama 3 yıl aradan sonra yine aynı futbolcuyla anılması tesadüf olmasa gerek. Sebebi de çok açık aslında... Özellikle Beşiktaş için ismi geçtiği günlerde Nonda'nın performansı göz kamaştırıyor. 2002-2003 sezonunda Monaco formasını giyerken 35 maçta 26 gol atmış. Herkesin gözü onun üzerinde. Sonra iki yıl daha Monaco macerası ve Roma, ve Blackburn. Yalnııız... Dikkatimizi çeken bir nokta var. Bir sezonda 26 gol atan Nonda, o sezondan bu yana 4 sezonda toplam 16 gol atmış. 4 tane de Avrupa'da eder 20. Yani gözle görülür bir düşüş var. Sebebi de geçirdiği sakatlık... İstatistik kısmını geçelim... Gelelim ana meseleye... Nonda'yı kime soracağız? Yani o kadar isim geçerken (Baptista, Kuranyi, Nilmar vs...) ve Nonda hesapta yokken taraftarlar elbette ki Kongolu'nun nasıl topçu olduğunu merak ediyorlar... Bu yüzden Lucescu dedim... Aradan yıllar geçmesine rağmen ama bu yıllarda değişik zamanlarda iki defa futbolcuyu istemesine rağmen bilgileri ve düşünceleri benim için önemlidir... Ve Tugay Kerimoğlu... Nonda henüz G.Saray'da oynamadı ama bir G.Saraylı ile yan yana oynadı. O da Tugay... Tugay'ın görüşleri de çok önemli... Bu iki isimin anlatacakları "Nasıl?" sorusunu aydınlatabilir. Ben bildikleri mi söyleyeyim... O da naçizane izlediğim bir, iki maçının üzerine... Toplara çok sert vuruyor, kafa topunda da etkili mi etkili... Merak etmeyin Cim Bomlular eski formuna ulaşırsa uçurur...

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.