![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Biter gözlerin yeter sözlerin biter bu aşk,ayrılık ve gül ile biter... ************************************* Böcek Usulca verir misiniz Son nefesinizi Yolunu şaşırmasın Diye yastığınızda Gezinen Böcek ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2286
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dağlar
Dağlar cevap verin ben nerdeyim Toprağınıza alıp beni gökyüzüne teslim edin Bir aşk uğruna harcanan ömrümü Rüzgarlara serin Dağlar dağlar söyleyin ben nerdeyim Ağlayayım diyorum Olmuyor Güleyim diyorum Olmuyor Ağlasam olmaz gülsem olmaz Kabus olur ******* kimseler bilmez Sen yoksun ya yoksun işte Gülüşlerim Yalan Sevinçlerim Yalan Feryatlarımı figanlarımı yok ki duyan Kalbimde bir sancı var nedendir bilmem Senden başkası mı Sevemem sevemem Dağlar dağlar cevap verin ben nerdeyim Bir gece apansız uykumdan kaldırıp beni Yıldızlara teslim edin Dağlar dağlar söyleyin ben nerdeyim Göz yaşlarımdan şarkı yaptım Sözlerine hep acı kattım Gitarımın bozuk akorduyla La minörden çaldım Sensizken hep ağladım Ağladım Cevap ver bana bunu neden yaptın dağlar dağlar söyleyin ben nerdeyim beni bu hallere koyan yarime selam deyin eyyy dertlerim kederlerim bir sabah beni de alıp bu şehirden gidin. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4228
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
|
![]() ellerine sağlıkkkk
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|