![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2283
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() öZLeDiM SeNi
Özledim seni... Ayrılık yüreğimi karıncalandırıyor nicedir Beynimi uyuşturuyor özlemin... Çok sık birlikte olmasak bile Benimle olduğunu bilmenin Bunca zaman içimi nasıl ısıttığını Yeni yeni anlyorum Yokluğun, Hatırladıkça yüreğime saplanan bir sızı olmaktan çıkıp Mütemadiyen bir boşluğa Sabahları seni okşayarak başlamaları Akşamları her işi bir kenara koyup Seninle başbaşa konuşmaları özlüyorum... oynaşmalarımızı Yürüyüşlerimizi Sevimli haşarılarını Çocuksu küskünlüğünü... Nasılda serttin başkalarına karşı beni savunurken; Ve ne kadar yumuşak, Bir çift kısık gözle kendini Ellerimin okşayışına bırakırken. Gitmeni asla istemediğim halde Buna mecbur olduğunu görmek Ve sana bunları söyleyemeden ^^Git Artık^^ demek. Beni ne kadar çabuk unutursan; o kadar çabuk kavuşacaksın mutluluğa Demek,sana ne de zor.. Seni görmemek ve belki yıllar sonra karşılaştığımızda Bana bir yabancı gibi bakmanı istemek senden.. Yeni bir sevdayı yasakladığım kalbime söz geçirmek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() söyle ey sevgili!
seni benim kadar seven oldu mu? siyah gözlerine bakınca seni sevdiğini anlatan oldu mu? dolaşırken ıssız *******de sensizliğin sessizliğinde kahrolan oldu mu? her güne hasretinle başlayap seni sensizlikte yaşayan oldu mu? kalbindeki sevgisini, yaşamını yalnızca sana adayan oldu mu? ellerini tutunca, boynuna sarılınca senin sıcaklığını sevgini yüreğinde hisseden oldu mu? hayatın çilesini feleğin silesini seninle unutan oldu mu? en ufak bir seste,en ufak bir tıkırtıda sen geleceksin diye kalbi fırlarcasına çarpan oldu mu? kalbindeki tahtın en güzel köşesinde bir daha kalkmamak üzere,evet bir daha kalkmamak üzere seni oturtan oldu mu? üzüntüsüne, mutluluğuna ve sevgisine senin resmini çizen oldu mu? seninle ağlayıp seninle gülen dertlerine ortak olan oldu mu? arkadaşın, dostun, sırdaşın seniseni benim kadar seven oldu mu? uykusuz akşamın sabaha varmayan *******ini senin hayalinle süsleyen oldu mu? ya uçurumun kenarında bir çiçek olsanda hayatı uğruna seni kalbinde saklamak için koparmak isteyen oldu mu? yapa yalnız karanlık odasında senin sevginle aydınlanan oldu mu? dertlerin kederlerin içinde çırpınırken senin sevginle ayakta duran oldu mu? kalbi kırık hisleri buruk olsaya senin sevgine muhtaç olan oldu mu? şimdi,şimdi gözlerime bakta söyle ve kalbinin sesini dinle seni benim gibi ölümüne seven oldu mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() İkimizin Masalı
Sen bir çiçek olsaydın sevda çöllerinde ömrümce yaş dökerdim kurumayasın diye seni yalnız güneşin aklığı güllerin sıcaklığı ile beslerdim ve mehtabın büyüsü ile süslerdim yapraklarını her sabah kızıllığında yeniden koklamak için sen bir defter olsaydın, ben kalem olurdum seni yazardım gece gündüz şiirlere, romanlara, dağlara, bulutlara, rüzgarlara elimin ulaştığı, gözümün gördüğü heryere seni yazardım dilime destan, yüreğime mühür kazardım bir ömür seninle yaşamak, seninle yaşlanmak için sen bir ceren olsaydın avcıların önünde sevgimi siper ederdim vurulmayasın diye yaralarını rüzgarın diliyle okşar güllerin eliyle sarardım ve seni dağların moruyla gizler pınarların diliyle seslerdim kem gözlerden, katı yüreklerden korumak için sen bir çoban olsaydın sürüler peşinde kalbimde taşırdım hep yorulmayasın diye ve kavalını rüzgarın nefesi ile üfler çağlayanların sesiyle dinlerdim her gece ayışığında duygularını okşamak için sen bir kardelen olsaydın dağların eteğinde ben yaprak olurdum rüzgarda titreyen dört bir yana kokular saçar dururdum her dem aşkın ile sarhoş olmak için sen bir dal olsaydın, ben toprak olurdum sen bir göl olsaydın, ben ırmak olurdum kalbine akardım gece gündüz senden uzak kaldığımda ağlar dururdum sen güneş olsaydın, ben dünya olurdum dönerdim ekseninde durmadan her sabah, her akşam yeniden buluşmak için ve saçlarını gökyüzünün mavisi ile yıkardım her dem güzelliğinden sarhoş olmak için |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() SeN SEn sEn
Bir dağ başı yalnızlığı yaşıyorum yeniden Dağ başı yalnızlığı ölümden beter Hiç kimse aramasa sormasa beni Sen gel yeter... Huzur ellerinin güzelliğidir Gözlerin karşımda mutluluk denizi Her sabah soframızda ekmeğimizi Sen bölsen yeter... Yüreğim seninle yaylalar kadar serin Ne bir çizgi hasret ne bir nokta gam Yayla dumanı gibi gözlerime her akşam Sen dolsan yeter... Bende çaresizlik sonsuz kördüğüm Bende sabır,sende naz... Gündüzünden vazgeçtim, düşlerimde biraz Bir yüz görümlüğü sen olsan yeter... Duymasada hiç kimse Şair gönlümün,sende karar kıldığını Ve içimin şerha,şerha yarıldığını Sen bilsen yeter... Birgün duysan bittiğimi tükendiğimi Çıkıp gelsen uzaklardan korkulu ürkek Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek Eğilsen yeter... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Beni benden,Bensiz Ölüme Gidişin Aldı..
Titreyen bir ben yaşlılıktan, Ağlayan gözlerim sensizlikten, Ve isyankar duygularım kaldı özlemekten. Yılların eskitemediği, Başkalarının hissedemediği, Gitmenin bile bitiremediği aşkını yaşıyorum hala.. Taaa ilk günkü gibi. Bizden kalan tek resmimize bakıyorum saatlerdir. Canımın sıkıntısına, yüzümde oluşan tebessüm, Yüzümde oluşan tebessüme, Gözlerimden akan yaşlar karışıyor tane tane. Nedeni sadece bana bakan gözlerin değil, Gözlerime bakan gözlerinle verdiğin özlemin, Gözlerime bakan gözlerinle verdiğin sözlerin, Söylesene hepsimi yalandı, hani nerde hislerin ? Bak işte! Ne sen, ne gözlerin, nede verdiğin sözlerin kaldı, Seni benden halimi görmez gözlerin aldı, Seni benden kendini bilmez bir nisan gecesi çaldı, Beni soracak olursan bitanem; Beni benden, bensiz ölüme gidişin aldı. Ama sanma ki bu kalp dünyada kaldı, Ve sanma ki bu sevgi ellere vardı. Sevgim ve herşeyim, gözyaşlarımla beraber; Birgün kavuşmak üzere, Senin ardından, toprağa daldı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bilirmisin gelmeyeni beklemeyi
Beklesem ararmisin beni Duymak istermisin sesimi Bilirmisin dokunmadan sevmeyi Yapabilir misin gelmeyeni beklemeyi Uzaktan seyretmeyi aci ama güzel Gölgeleri izlemeyi Ben seni böyle sevdim Parklarda duraklarda bekledim Bile bile gelmeyecegini Sen konusmadan dinledim seni Gizlice aldim elime ellerini Ruhlarimiz gizlice bulusurken *******i bir yerlerde Ben gölgeleri izledim Bakislarini gülüslerini çaldim senden Sen hiç farketmedin Koynumda uyuttum Hayallerini düzenledim Umutlarini yeserttim Ama sen hiç bilmedin Sen baska hayatlarda Ben seni ben gibi sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Oysa ben...Hep içimde Sakladım SeNi !!!
Sessiz bir geceydi ... Ağlıyordum ... Korkuyordum ... Gece kötüydü ,,, yaşattığı da, anlatmaya çalıştığı da. Bitmesimiydi doğru olan ? Sen ile ben biz değil miydik ? Sana bizi anlatabilmişmiydim ? ... Hayır, anlatamadım. İnanmadın. Tuttum gözyaşlarımı yanında hep. Utandım. Hep güçlü bil istedim beni. ... Seni sevmek kolay mıydı ? Yoksa , beni sevmek mi zor ? Gittin ... Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ... Hep susmak oldu en iyi yaptığım. Yine susuyorum. Bu defa, benim söylediklerime ağlıyorum. Belki hak etmediklerine ... Belki ,,, belki seviyor olma ihtimaline ... ... Hep .. hem içimde hem bana en uzak olmak zorunda mısın ? her defasında bırakmak zorundamısın ısıttığın ellerimi ? her ayrılıkta ,,, beni hep geri dönüşüne inandırmak zorunda mısın ? oysa ben ... hep içimde sakladım senii !!! ... Görüyormusun ? Yine düşlüyorum, yine geri dönmeni umud ediyorum. Hep bekliyorum, hep geliyorsunn ... Sonra hayatımı alt üst edip çekip gidiyorsun ... Sen , Yine Yarım bıraktın Yarsız bıraktın beni Yalnız değill ıssız bıraktın benii ... Her defasında doyamadım sana ... Bakamadım dilediğimce ... Şöyle içimdenn sımsıkıı sarılamadımm ... Koklayamadımm , kokunu alamadım yanıma ... Mesafeler değildi seni ve beni engelleyen . Sen ve ben , biz olamamıştık bir türlü gerçekten. Anlatamamıştık bizi ... Yine döneceksin, biliyorum . Hissedebiliyorum . Son hoşçakalın diğerine çok benziyordu sevdiğim kadın. Beni seviyorsun ... Seni seviyorum ... Ne olur , Beni, Yarım bırakma Yarsız bırakma Issız bırakma ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bu GüN GünLerdeN SeN .!.
bugün günlerden sen, ve saat tam seni vuruyor yine! ah senn! her çaldığın şiirimde akrep biraz daha yaklaştı yelkovanına... sen kaçmayı tercih ettin... zaman zamanlığını sergilemekten vazgeçmiyor... bak! saat yine senn! ama aklında bulunsun! bir dahakine saatin vurduğu değil ertelediğim kendimin ihtilali olacaksın sen |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Sen
Saatler yine seni vuruyor Gecenin en dip yerinde Düşünmekteyim, Kimse anlamasın, Kimse görmesin diye Seni seviyorum Yüreğimin en ulaşılmaz, en çocuk En masum yerinde seni öpüyorum Bazen nefret ediyorum senden Ama en nefret ettiğim anlarda Daha bir farklı seviyorum seni Bir ananın , Yavrusunu sevdiği gibi Okşuyorum yüzünü, ellerini İşte ozaman yaşadığımı anlıyorum Sen zamansın , Yanındayken herşey avuçlarında Sen aşksın , Sen hüzünsün SEN,ARTIK BENSİN... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() ben en çok *******in adını seviyorum
ilk defa acı çekerek özlüyorum seni, ve de *******e öyle isyanım ki... ne zaman gece olsa bir burukluk çöküyor içime lanetler yağdırıyorum gecenin zehir zemberek karanlığına.. Sonra susuyorum ve seni düşünüyorum, aklıma önce o gülüşün düşüyor, acı bir tebessüm beliriyor yüzümde çok sürmüyor gecenin katran karası karanlığı bozuyor. Seni kaybettiğim geceyi hatırlıyorum, kahroluyorum. Oysa ne hayallerimiz vardı hatırlasana.... Bir anlık öfke bir anlık sinir ve gecenin ürpertici karanlığı.. Bunlar hazırlamıştı ayrılığımızı. İsyanım da azalıyor lanetlerim de, çünkü sabahın ilk ışıkları vuruyor ağlayan gözlerime....[/ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|