![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Teşekkür Etme: 133 Thanked 123 Times in 109 Posts
Üye No: 43633
İtibar Gücü: 2285
Rep Puanı : 10207
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Serseri
Sana kelimeler,şarkılar,beyitler Boş sözler... Olmazki boş sözler sade ve yalın! Belki rüyalar armağan Hayaller varbir ümit! Sen varsın. Sen serserimisin? Aşkı bilirmisin? Dikeni severmisin? Bir bayat ekmeyim var. Kirli bir şiltem, Eski gazetelerde bulmacalarım, Kuponlarım var. Yaldızlı kartlarım var. Tencereden darbukam var. Her gece ritm tutarım. Buğlu camlarda sen varsın. Bırak ben bende kalsın. Sen serserimisin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Habersiz
Öylesine önemli bir sırsın ki, yalnızca gölgemin bildiği. Öylesine derinlerdesin ki, Yalnızca gönlümün yetişebildiği. Öylesine önemli bir bilmecesin ki, adını bile anmadığım. Öylesine özelsin ki, Yalnızca rüyalarımda sakladığım. Öylesine masumsun ki, dokunmaya kıyamadığım. Öylesine bir yarsın ki, Sarılırken bile hasretimdin. Tüm bu düşündüklerim için hasret kaldığım gözlerinden öperek Senden özür diliyorum, beni affet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yaşım Yirmi yedisinde, nafile
Yaşım yirmi yedisinde, nafile Gönlümden geçenler elli ikiisinde, Seviyorum seni, Gönlümün ağaran saçları boyunca, Saklaman niye, yüreğinden geçenleri, Ayıpmı, sevmek, Bunun günahı niye? Martılara yol veren elimdeki simit, Bölüşülmeye hazır,yanlız olmuyor, Şehirlerde açan yaz havasında Sensiz ayaz,sensiz zifir karası Kaybolduğum gözlerin uçurumunda...... Şu sıralar, iş güç yoğun, Oyalanıyorum, şantiye şantiye Tam unuttum diyorum, Ohh çekerken , birden Bıçak yarası gibi, geçiyorsun yüreğimden....... Anlıyorum, imkansızlığını Kahroluyorum; Ağlıyorum olmuyor, saklaya saklaya Ya sen çok güzelsin, Yok sana benzeyen kimse, Yada ben çok körüm, Görmüyorum etrafımdan geçenleri, Girmek isteselerde, naziz yüreğime, Sen; İllede, inadına ; Yeminim büyük ettim, Ya seninle, yada sensiz seninleyim, Sen beni sevmeyecekmişşin sevme, Umrumdaysa namerdim, Sensizde seni inadına seveceğim, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Ne Yağmur Söndürür
Ne yağmur söndürür içimdeki ateşi, Ne çamur lekeler içimdeki seni, Sevgilim nabzının attığı yerdeyim...... Yüreğinden silsende beni; İnan sen benim vazgeçilmezimsin..... Güneşin battığı yerlerde, Hayalin doğar yüreğimde. Bir yaşam doğar, Bir sen olurum, Bir de ben, Kaybolan zamanın, Yitik vakitlerinde...... Yetinmek zorunda kalmışlığımla, Ben; Böyle perişan, Böyle kimsesiz, Varlığın varken, Uzayan sigaramın karanlığında Yolunu kaybeden ben; Gözümün karasında, İçimin yarasında, Şahdamarımda atanımsın sen; Susma! Sessizliğinden durur kanım, Tüm hücrelerimde yaşayanımsın sen..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Her Seher Vakti
Güneş hala uyanmadım mı uykundan Ne zaman göstereceksin yüzünü, İki dağın arasından Hakimiyeti ele geçirme vaktı gelmedi mi Gecenin efendisi yıldızlardan Doğ artık güneş Seherin seyri beni ağlatmadan Çiğ damlaları yağmur olmuş yağıyor üzerime Kırağı düşmüş zavvallı saçlarıma Seheryeli değmiş çıplak ayaklarıma Her seher vakti, sevipte benim olmayanın hayali geliyor aklıma Doğ artık güneş Gücüm kalmadı her seher ağlamaya Peki nereye kayboldu gecenin efendisi yıldızlar Yoksa ona onu ne kadar sevdiğimi mi anlatacaklar Zavvallı ,vefakar yıldızlar Gece benimle dertleşmişlerdi Galiba uyuya kaldılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Suskunluğuna Dayanamıyorum
Söylenmemis cümleler caldi hayatimi Yutulan kelimeler prangaladi ayaklarimi Çakilip kaldim 20 sinde bir bataga Bende asirlara bedeldi her lahza Sende susma gülüm Birde sen kelepce takma kollarima Sende sürme bir cikmazdan bir diger cikmaza Çünkü tahammülüm kalmadi suskunluklara Belki ben anlatmada yetersizim Belki ben ifade edemiyorum kendimi Ama bilki birtenem suskunluguna dayanamiyorum Söylenmemis cümleler caldi hayatimi Yutulan kelimeler prangaladi ayaklarimi Çakilip kaldim 20 sinde bir bataga Bende asirlara bedeldi her lahza Sende susma gülüm Birde sen kelepce takma kollarima Sende sürme bir cikmazdan bir diger cikmaza Çünkü tahammülüm kalmadi suskunluklara Belki ben anlatmada yetersizim Belki ben ifade edemiyorum kendimi Ama bilki birtenem suskunluguna dayanamiyorum Dilinden dökülenlere degil ama Yüreginden süzüleceklere ihtiyacim var Anliyor musun |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Boşu Boşuna
Sen beni dört duvar arasında sevdin Sen benim yanında olmamı sevdin Candan bir söz söylemedin hiç Gelipte sarılmadın Ve içten bakmadın gözlerime Sen beni dört duvar arasında sevdin Benimle gezmedin el ele Demli bir cay içmedin bir bahçede Ve benimle hiç koşmadın sen Sen beni hep dört duvar arasında sevdin Ellerini sımsıkı tutamadım Saçlarını okşayamadım Beline sarılamadım Ve hiç başını yaslamadın göğsüme Sen benim varlığımı sevdin Sıcaklığımı sesimi sözlerimi Sen beni hep dört duvar arasında sevdin Bir kuşun kafesten dünyayı seyretmesi gibi Ben seni sevdim Sen beni dört duvar arasında sevdin Bir mahpusun ranzasını sevmesi gibi Bir balığın akvaryum taşlarını sevmesi gibi Sen beni dört duvar arasında sevdin Ben ellerini istedim Ben birazcık sevgi istedim Ben tatlı bir muhabbet istedim Ben senden çok şey istemedim Sen beni yıpratmak için sevdin Sen beni dört duvar arasında sevdin Bir duvarım üstündeki resmi sevmesi gibi Sevdin beni sen Sen beni korkularınla kuşkularınla sevdin Sen beni çevrendekilerin birbirlerini sevmesi gibi sevdin Ben seni bana özgün sevdim Sen beni dört duvar arasında sevdin Sen beni tamamen seninim sandın Ve susmayı seçtin Konuşmaya ihtiyacım vardı oysa benim Ve kaçırdın hep gözlerini Benim ışığa ihtiyacım vardı Sadece sen vardın senden bir şey yoktu ama Oysa çok az şeyler istemiştim Sen beni dört duvar arasında sevdin Unutma son damlayı taşıranda sendin Kırdın beni özür bile dilemedin Ve sen beni hiç hakketmedin Unutma terk edende ben değildim Sen kendi kendine gittin O zamanlar sende çok istemiştin Bende çok denemiştim Ama bir defa bile seni seviyorum diyememiştim Şimdi bile çok uğraştım ama söyleyemiyorum Çünkü sen beni dört duvar arasında Ben seni boşu boşuna sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Rüya
Dün rüyamda ne gördüm biliyor musun? Bir balıkçı teknesinde sen ve ben, Sonsuz maviliğe açılmış, Yeni umutlara gidiyoruz, Hiçbir şey almadan yanımıza, Sadece ikimiz… Zaten gerek yok, Senin için ben her şeysem, Benim için ise sen dünyalara bedelsin, Ne gerek var başka şeye, Beraberken dünyalar bizim… İnan ki bu rüyadan, Hiç ana hiç uyanasım gelmedi, Ta ki gerçekte de senin, Olduğunu anımsayana dek… Dünyamda sen olmasaydın, Senle olmak, Seni yaşamak uğruna, Rüyalarıma dönerdim… |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Yağ Yağmur
Sil köşelerde asılı kalmış kirli paslı izleri... Al götür uzaklara sessiz silik nağmeleri... Yağ yağmur kükret semaları, korksun ihanet denen hain, ört üstünü sislerinle derinlerde gizli kalmış kırık dökük mazinin... Yağ yağmur teslim sana benliğim, al götür ruhuma mıhlanan kılıç keskini sözleri damla damla gir gönlüme sil süpür her sokak başında yol gözleyen yalnızlık denen haini... Yağ yağmur bir ışık tut önüme bul getir bana kıyılarda yosun tutmuş yaşanmamış gençliğimi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Forum Aşığı
Rep Derecesi :
|
![]() Bitmezdi Diyorduk
Yorgun, mutsuz, umutsuz bir dönemde, aniden girmiştin hayatıma. Yıllar sonra, ilk defa içimin coştuğunu, hayata zevkle ve umutla baktığımı hissettim. Baharın gelişiyle, kış uykusundan uyanan çiçekler gibiydim. Artık benim için, kış hiç gelmeyecek diyordum. Seninleyken güneş bir başka güzel doğuyordu. Seni saatlerde değil, saniyelerde yaşıyordum, Ağlamayı bile unutmuştum artık, Ağladığım o güne kadar. Sana borçluydum, yaşadığım tarifsiz hisleri ve güzellikleri Herşeyimi sana borçluydum. Oysa Tanrıdan çok şey istememiştim, ama seninle çok şeyi yaşamıştım. Yaşadıklarımızı hakediyorduk en ufak noktasına kadar, hakkımızdıda zaten. Zaman bizim zamanımız, sevgi bizim sevgimizdi. Bizim olmayan evrenin, mutluluk diyarının tek sahibiydik. Biz bunları koruyamadık, sahiplenemedik. oysa zor kazanmıştık. Ağlamayacağız diyorduk, ağlıyorum artık Tükenmez diyorduk, tükendi, Bitmez diyorduk, bitti. Bitmeyen , hala bakışlarındaki o masumiyet. Ve senden sonra yaşanan ızdırap. 22.04.2003 Salı 16.00 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|