![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12089
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Karanlık varlık
hep filmlerde korkunç olaylar gece,yağmurlu ve şimsek çakıp yağmur yağan günlerde olur ya ben de o yüzden çok korkarım onların etkisinde kalıp.yağan günlerde mutlaka aileden başka birisiyle yatarım.bu küçüklüğümden beri böyledir. yine yağmurlu bir gündü ve yatmıştı evdeki herkes.gece saat ikide çok şiddetli bir gök gürültüsüyle yataktan sıçradım.ranzanın üst katında yatıyorum.korkudan daha fazla tek başıma yatacağımı düşünerek yan odadaki babama seslendim.oda sadece şiimşeğin ışığıyla aydınlanıyordu sadece.Çok bağırmıyordum başkaları da uyanmasın diye. sonra odamda karanlık birşey yürüyordu.gölge gibiydi sanki.babamdır dedim ve ona birşeyler söylemeye başladım.ama dikkatlice baktığımda orda kimse yoktu ve ordaki gölge kaybolmuştu. bende o korkuyla ranzadan atladım ve babamın yanına gittim.onu uyandırdım ve annemin yanına yatmak istediğimi söyledim.babam da kalktı benim yatağıma gitti ben de annemin yanına.Çok tırsmıştım.ne olduğunu bilmiyordum.biraz düşünüp ve etrafıma bir daha görür müyüm diye bakındıktan sonra uykuya dalmışım. sabah olduğunda olanları unutmuştum ama onun ne olduğunu,gerçek mi hayal mi olduğunu bilmiyordum.hala aklıma gelir o olay ve her gece şimşek çakıp gök gürüldediğinde uyuyamaz korkarım |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|