![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4224
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Türkler Uzayda
- houston, ahmet kalemimi aldi vermiyor. - houston, abi uykum kacti ordaysaniz muhabbet edelim. - houston.. aloooo kime diyorum houstoooon!!! - eveeeet? - deniyorum abi orda misiniz diye.... yok bi sey. - Lpg gazi bitti amirim ne yapalim - yörüngeye otur Allahin mali... - hüsto abi ruslarla kenetlenme olayi vardi ya. - evet canim vardi, burda yaziyo raporda. - hah iste mehmet ruslara nah yapti camdan, herifler kenetlenmeyiz diyo. - aferin canim.. ben ariyorum konsolosu. - houston, abi kakam geldi nasi yapiyoduk bu olayi, egitimlere katilmamistim ben, bolum sefi tanidikti. - let it go. - hüstiiiinn, lan biz hakkaten uzayda miyiz simdi? - apollo 31, onaylandi. - vay be teknolojiye bak bee. - houston, fener maci kac kac? - hauston.. - buyur - nuriye'ye yollasak mi bi telsiz be... hadi aaaaabi be!!! - bu yukseklikten imkansiz - Allahindan gorursun isallah ! - apollo 31 napiyosunuz orda bu duman da ne? - mangal yakiyoruz guzel kardesim. hapla olmaz ki bu beslenme isi!!! - karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var, derhal sondurun. - delikanli adama bi sey olmaz. - huston..abi oyun yok bu alette ?!? - anlasilmadi kasif 12.. - yok abi hasim diil.. Sevki ben.. hani tanismistik kokteylde.. - ne diyosun kardesim ? - oyun diyorum abi.. af buyur kicikirik telefonlarda bile snake var, raket var.. ayip valla.. - cikip istop oynayin siz, anca keser.. hadi bakim.. - houston, usudum olm ben gunese yaklasicam biraz. - apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarar verebilirsin. - ne degerli geminiz varmis yaaaa. - hüztin, simdi bu alet isik hizina cikabiliyo mu. zaman makinasi tadi yasayabiliyoz mu bununla? hani diyorum 2-3 at yarisi falan yapsak. - hayir zaten oyle bir sey mumkun olsaydi bile buna izin vermezdik zaman kirilmasi olurdu. - baba neyi kirdiysak oderdik parasini. simdi kesin olmuyor mu o iş? - olumsuz. - houston bir problemimiz war - o zaman hepberaber tekrar edin essedüenna ilahe.... - hoston? - sole guzelim? - guzelim diyen dillerini yirim ben senin! - demiyim su halde... - huztin? - (saskinlik ifadesi)soyle? - hamdi abinin koltugunda bi maymun oturuyo? ne is? - seni yanlis gemiye bindirmisiz.. aptes aldinmi cenabet gitme obur tarafa... - huztin.. sanirim kaybolduk.. ayni yildizin etrafindan 4. kez geciyoruz - ayni yildiz oldugunu nasil anladiniz? - ya ahmetle kavga etmiştik, kendisini o yildiza attikta.. ordan bize el sallayip duruyo - huztin pih pih huztiiiin sorun var - gene ne var? - ahmet yercekimi cihazini durdurdu - e acsıııın - ama hepimiz ucuyoruz.. ahmeti yakalasak zaten!!!... - peki ya gemi? - gemi de size...gidiyoruz guneşe dogru!!! - huso. kopyaliyormusunuz? - ne var be ne var ? - abi biz sirius 5'teyiz - biz de caddebostandayiz nevar? - abi bisey diycem ama kizmayin. - naaptiniz lan yine - abi esli king oynadik alien'larla. bizim gemiyi kaybettik - hustiin problem var kardesim - dinliyorum - biktim ben kardesim içme suyu diye sidik aritip içmekten adam gibi tasdelen yollayin buraya böbreklerim iflas etti be! - anlasildi tamam - çocuklar... - buyur hustin abi - yengeniz karpuz kestiydi sizin için...rus arkadaslar saolsun, rica ettim "su karpuzu bizim turk ekibine götürün giderken" diye, kirmadilar. orta modülün kapisinda bekliyo kozmonot arkadas. alin yiyin afiyet olsun.. - abijim var yaa!! senin gibi kiyak yer hostesi görmedi bu hustin be canim abicim benim!!! - tamam len ehe ehe...yalakaligin lüzumu yok, yiyin iste eferim. ha, gelen herife de bi dilim ikram edin adettendir. yuri mi ne adi. - ayip ediyon hustin abi. yengeye selamlar. - höst !!! |
![]() |
![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|