![]() |
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2005
Teşekkür Etme: 20 Thanked 155 Times in 28 Posts
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
Ünvan : Admin
|
![]() Birbirlerine deliler gibi aşıklardı,
hayatın zorluklarına karşı koydular ve direndiler. Üzüntüleri oldu fakat gelecek güzel günlerini düşündüler üzüntüleri atlatmak için, birisi hasta olduğunda diğeri uyumadı bile.Yanında ateşini ölçtü,gözlerine dayanamadı uyudu, erkenden kalktı bulaşıkları yıkadı,karşı komşusu bulaşıkları yıkayan bu erkeğe gülmüştü.Kocasının getir götür işlerini yapmaktan hisleri körelmişti elbette. Hastalığı geçen sevgili ise mutluluğu paylaşmak için sarıldı sevgilisine deliler gibi.Aşkın anlamını yazmıyorlardı onlar, aşkın var olduğunu ispatlıyorlardı diğer çiftlere haykırırcasına.Zaman geçiyordu artık, okulları bitmişti ve evlilik görünüyordu hayatlarında. Onlar abi kardeş,sevgili,her türlü sevginin birleştiği bir aşka sahiplerdi ki sevenleri bile kıskanırdı onları.Evlilik için hazırlıklar başladı ama durumları iyi olmayan bu çift düşük bir düzeyde küçük bir düğün yaptılar,gelinliği içinde melekler gibi görünen kız bilemezdi o gelinliğin parasının borç olduğunu, erkekte bilemezdi eşinin nekadar mutlu olduğunu. Artık mutlulukları bile fazla geliyordu onlara, düğünde oynaması gerekenler ağlıyordu gerçek aşkın karşısında. Evlilikleri güzel geçiyordu,iş aradılar buldular çalıştılar atıldılar borçlar geldi aç kaldılar, demeyin bana sakın neyi güzel geçiyordu bu evliliğin diye. Aşkları vardı onların, yağmurda yürümek onlar için bir tatil köyünde havuza girmekten daha eğlenceliydi, sokakta söyledikleri şarkılar en kral konserlere taş çıkarırcasına görkemliydi. Birbirleri için yaratılmışlardı, aşkları kıskandıracak kadar güzeldi. Gün geldi çocuklarının olmadıklarının farkına vardılar,doktora gidemediler paraları yetmezdi. Dayanamadılar ve bir gün az yeriz diyerek gittiler doktora. Doktor bu aşık çiftin aşklarından çok etkilenmiş olucak ki ne para aldı ne de durumlarının kritiğini açıklayabildi. Çocukları olmayacaktı bu çiftin, aşklarının meyvalarını kalplerinde besleyeceklerdi artık.Umurlarında olmadı çocuk sorunu, uyuşmazlık değildi sorunları sadece yaşanan bir hastalıktan kalma kısırlıktı bu. Sevgilisinin hayalini gerçekleştirmek için sahil kenarından küçük bir kulübe aldıla, kız çok mutlu olmuştu.Kendisinin dizayn edeceği bir ev,hem de sahilde. Nasıl mı aldılar burayı? Yaşlı bir kadının ahır eviydi burası, yıkılması gereken işe yaramayan küçük bir bölge, yaşlı kadın aşk insana bir kere rastlar, bana da birkere rastladı ve değerini bilemedim.Kaybettim onu, burada yaşayacaktık onunla. Çocuklarımız bahçemizdeki sebzelerle büyüyeceklerdi dedi.Yere damlayan damla gökten değildi, genç kızın gözünden. Kulübeyi aldılar, genç kız sabah akşam çizimlerle hesaplarla evi yeniden tasarları. Bu sırada damat geç geliyor,içkili ve ilgisiz tavırlarıyla evin havasını bozuyordu.Genç kız bozulmadan odasına götürüyor ve alnına kondurduğu öpücük ile onda destek oluyordu fakat anlamıyordu bu ilgisizliğin,üzüntünün. Bir gün kapıya bir kadın geldi,"kocan bana aşık oldu artık onu aramanı istemiyorum" dedi ve boynunu eğerek uzaklaştı evden. İnanamadı genç kız nasıl olur bu? Bizim aşkımız ölümsüz, bizim aşkımız eğlenceli ve mucizeviydi nasıl olur bu? Kendini harap etti güzel gözlerini köreltti göz yaşlarıyla.Hayatına devam edeceğine dair söz verdi ama kolay mıydı? İşten çıktı ve kocasıyla kaçan kadını yolda gördü,takip etti. Evine kadar geldi ve bir anda içeri girdi, nerde o! Nerde bana bunu yapan insan ? -Benimle gel seni ona götüreceğim. -Neden ? Neden? (gözleri yaşlı, elleri titreyerek) -Kocan burda işte , bu da sana yazdığı mektup. Sevgili karıcım, Seni o kadar çok sevdim ki kendimden bile korudum seni kötülüklerden. Seninle geçirmediğim *******ikulübemizde geçirdim, elimde içkim ve çalışma arkadaşlarım. Şimdi oraya gitmeni istiyorum, o evin her köşesinde benim bir emeğim var.Seni çok seviyorum, seni üzdüğüm için beni affet. Sahile gittiklerinde ise evin bitmiş olduğunu ve genç kızın çizimine bire bir bir kıyı evi yapılmıştı,içeri girdi ve son mektubunu açtı kocasının. Şimdi geri dön mezarlığıma,mezarıma bak ve mutlu olduğunu söyle. Özürümü yeniliyorum kanseri yenemediğim için, özürümü yeniliyorum seninle yaşlanamadığım için... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() buna benzer bir aşk hikayesi okumuştum
![]() ama gıcık olduğum bir konu var neden insanlar bazen kendi başına karar verir ![]() şahsen ben sevdiğim insanın beni düşünüp benden uzaklaşmasını hiç istemem çekilecek bir acı varsa beraber çekmeliyiz ![]() eğer bir gün birini seversem lütfen beni üzmemek için iyiliğimi düşünüp benim adıma karar vermesin :nono: |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Özür dilerim annecim, | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 07-09-2008 09:57 AM |
'Özür dilerim başkan' | KaRamBoL™ | Eskiler (Arşiv) | 0 | 03-09-2008 02:11 PM |
'Suç bizde özür dilerim' | KoJiRo | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 03:17 PM |
Özür Dilerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:34 AM |
Özür Dilerim | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-07-2007 08:33 AM |