![]() |
![]() |
#1 |
Forum Aşığı
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2007
Teşekkür Etme: 235 Thanked 266 Times in 182 Posts
Üye No: 31562
İtibar Gücü: 2446
Rep Puanı : 11542
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() adam yeni kamyonuna bakmak için evden çıktığında,5 yaşındaki oğlunun gayet mutlu bir şekilde elindeki çekiçle kamyonun kaportasını mahvettiğini görmüş.
hemen oğlunun yanına koşmuş ve çocuğun ellerine çekiçle vurmaya başlamış.biraz sakinleşince oğlunu hemen hastaneye götürmüş. doktor çocuğun kırılan kemiklerini kurtarmaya çalışmışsada elinden bişey gelmemiş.ve çocuğun iki elindeki kemiklerini kesmek zorunda kalmış. çocuk ameliyattan çıkıp gözlerini açtığında,bandajlı ellerini farketmiş ve çok sakin bir şekilde''babacığım kamyonuna zarar verdiğim için özür dilerim''demiş.ve sormuş^''baba parmaklarım ne zaman çıkacak''diye.adam eve dönmüş ve hayatına son vermiş...... birisi masaya süt döktüğünde yada bir bebeğin ağladığını işittiğinizde bu öyküyü hatırlayın. çok sevdiğiniz birine karşı sabrınızı yitirdiğinizde önce durun ve düşünün. kamyonlar onarılabilir ama kırılan kemikler ve incinen duygular hiç bir zaman onarılamaz. herkes hata yapar hepimiz yaparız fakat öfkeyle yapılan şeyler insanı sonsuza kadar rahatsız eder. harekete geçmeden önce sabırlı olun düşünün ve sevin...
![]() |
![]() |
#2 |
Geçerken Uğradım
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2006
Teşekkür Etme: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts
Üye No: 16808
İtibar Gücü: 1396
Rep Puanı : 210
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() Cinsiyet :
|
![]() epey zamandır cakala üyeyim ama bu hikayeyi yeni gördüm.. birkaç yıldır ağlamıyordum.. saol.. iyi oldu.. kendime haykıramdığım itirafları ettirdin ban...
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Anlar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 07:57 PM |
Anlar | GooD aNd EvıL | Eskiler (Arşiv) | 0 | 10-27-2007 07:57 PM |
Yanlızlığın acıttığı anlar | Angel of death | Eskiler (Arşiv) | 10 | 10-21-2007 02:15 PM |
Son Anlar! | sentaur | Eskiler (Arşiv) | 1 | 12-14-2006 11:45 PM |
...Yalnızlığın Acıttığı An... | twoba | Eskiler (Arşiv) | 1 | 11-11-2006 11:59 PM |