![]() |
![]() |
#1 |
Müstakbel Üye
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 34 Thanked 39 Times in 20 Posts
Üye No: 44515
İtibar Gücü: 1367
Rep Puanı : 2762
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() 2007 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda, Çeyrek Final dahi yapamaz denilen Rusya'yı Avrupa Şampiyonu yapan ve ayağının tozuyla Efes Pilsen için İstanbul'a gelen David Blatt umut dağıtıyor.
Turnuva'ya erkenden veda eden Türk Milli Takımı Coachu Tanjevic'in Fenerbahçe'nin başına geçiş tarihine nazaran Turnuva'nın sonuna kadar İspanya'da olmasına rağmen Tanjevic'ten önce Efes Pilsen'in başına geçen David Blatt; Milliyet Gazetesin de çıkan röportajında Efes'i övdü ve gelecek planlarını anlattı. Blatt, Milliyet'e verdiği röportajda; "Benim için Efes Pilsen ile Euroleague'de yeni bir sezona girecek olmak şu anda alabileceğim en büyük şampiyonluk hediyesiydi. Bu yüzden Madrid'den Moskova'ya gitmek yerine direk İstanbul'a geldim. Şu anda İstanbul benim evim. Ailem burada, takımım burada. Buraya gelmek için gerçekten sabırsızlanıyordum ve sonunda geldim." "Başarıya giden yolda oyunculara nasıl davranmanız gerektiğini bilmeli ve onların, sizin peşinden gelmesini sağlamanız çok önemli. Birincisi elinizdeki malzemenin ne olduğunu çok iyi analiz edin. İkincisi ise 'kendiniz olun'. Sadece ve sadece gerçeği yansıtın. Bu, herkes için geçerli. Basketbolcu, işadamı, sanayici, gazeteci farketmez. Herkes, ancak doğru olduğu zaman en iyisini başarır. Rus Milli Takımı'nda da çıtayı baştan yüksek tuttuk. Hedefi direk olimpiyatlara gitmek olarak belirledik. Bunu da oyuncuların hafızasına kazıdık. Ve işin en önemlisi, inanmadığımız birşeyi başaramazdık." dedi. Efes Pilsen'e gönül verenlerde Blatt'ın disiplinli ve hırslı yapısından dolayı oldukça keyifli |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|