![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57909
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendine bağlama bu kadar beni Akliman
Sonra ne yaparım senden uzakta Kim sarar yaralarımın derinini Kim örter kumlarını üstüme Gece misali Ağlarda çırpınır balık Mezeyi özler bir yanı Bir yanı da sevgilininin dudağını Çingene palamudu gibi Çok öncelerden düştüm ocağına Dalgaları al gel Sar beni kucağına... Altın dişli bir kadın gördüm Sanırsın seni vurmuş damağına Topaz’la kehribar arası Serpilmiş kumsalına Akliman şimdi iki dudağımın arasında Mavi bulutlar elimde Zeytin dalları gözümde tüter Çağ kent ulu orta Salınır dağlarının yamacında Midilli’nin kıskançlığına inat Ezine’den kalkan Dokuz onbeş otobüsü gibi Gözlerim yollarda Daha ilk uyananlar Yeni oturmuş kahvaltı sofrasına Kaptan’ın yazdığı yazılar Kurumadı kızıllığında Hala sigarasını atan var mı yollara... Akliman bu sabah Bir gün önceden şemsiyeleri takmış koluna Kumsalda bir kaç kadın Fazla kilolarını karıyor kumlarına Fuat’ın yeri hala uykuda Rengarek minderleri Özenle yayılmış çimenin koynuna Bir parçacık gölgeli Saklanır gizliden gizliye Burada eski bir kayık vardı Anıları saklar gibi Kapaklanıp yatardı ağustos güneşinde O da sevdiğinden mi ayrı Bilirim kaç gündür yok yattığı yerinde... Kaldırım taşlı yollarda Aradım durdum iki heceli adını Gül kokularına eş İnce yaprakları gibiydin çamların Şimdi yanımda olmanı ne çok isterdim Şarkı söyler gibiydi fısıltıların Yağmur taneleri gibi akardı kelimeler dudağından Hep firuze küpeler takardın denize inat Bana firuze gibi bakardın Senin sevdiğin yemekleri yaptım Hep senin sevdiğin şarkılar aklımda Yine gel Akliman misali Yine gel seninle dolu gönül kapıma...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|