![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dinle canım dinle, zamanın varsa
Sözlerim sanadır, aklın alırsa Ömrüm yeter ise, gücüm kalırsa Ben senin yerine, kurbanım kızım Nasihat ederim, yeter ki anla Hayat acımasız, düşüpte yanma Çiçekler misali, sakın sen solma Ben senin yerine, solarım kızım Akıllı ol derken, yalvarıyorum Sana bir şey olsa, kahroluyorum Yeterki sen yanma, söz veriyorum Ben senin yerine, yanarım kızım Göz yaşın sevinçten, neşeden aksın Çalış başarıda, el sana baksın Ağlanacak ise, düşman ağlasın Ben senin yerine, ağlarım kızım Yarının insanı, olmaya çalış Hayat bir sınavdır, önlerde yarış Su gibi duru ol, çoşma bulanmış Ben senin yerine, coşarım kızım Hamarat ol çalış, hiç sitem etme Sevene sadık ol, terk edip gitme Sen benim parçamsın, eziyet çekme Ben senin yerine, çekerim kızım Güneş gibi parla, sakın matlaşma Dengeni kaybedip, haddini aşma Akıllı uslu ol, taşkınlık yapma Ben senin yerine, taşarım kızım Kara haber varsa, bana ulaşsın Kem göz sana değil, bana bulaşsın İsterse Azrail, kapını çalsın Ben senin yerine, açarım kızım Murat der sözlerim, ata duygusu Olacak tabiki, sual sorgusu Yürekten söylerim, sözün doğrusu Ben senin yerine, ölürüm kızım
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|