www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee  

Geri Git   www.cakal.net Forumları YabadabaDuuuee > Forum > Eskiler (Arşiv)

Eskiler (Arşiv) Eski konular

CevaplaCevapla

Konu Araçları Görünüm Modları
Old 10-03-2007, 10:53 AM   #1
[мα∂ℓιηє]
ÇaKaL Üye

[мα∂ℓιηє] Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 5
Üye No: 44466
İtibar Gücü: 1630
Rep Puanı : 1110
Rep Derecesi : [мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of[мα∂ℓιηє] has much to be proud of
Varsayılan Truva atı gibi(savaş ay)

Truva atı gibi

Biz bu takımı yenerdik de dün Moskova'da Truva Atı sendromu yaşadık.Yeni Brezilyalılar alacaksak lütfen 'beyaz tenli' olmasın.

Onlarda Dudu bizde Edu. Fazlaca bir fark yok yani. İsimlerde değil oyun gücünde de yoktu ahım şahım fark. Aslında biz bu takımı yenerdik de Truva Atı sendromu yaşadık.

ÇORAP SÖKÜĞÜ
İstemeden yaptı ama 3 dakikada 2 hatası yaktı bizi Edu'nun. Sonrası hüsrandan döndü, beraberlik yüz güldürdü. Maçı bir gurup arkadaşla birlikte izledim.
Aralarında Tunuslu 2 gazeteci de vardı. Daha takımlar sahaya çıktıklarında bu kardeşlerden biri kadroya baktı, isimleri duydu sordu - Bu Fenerbahçe sizin takımınız değil mi? - Evet en köklü en popüler takımımızdır - İyi bir takıma benziyor ama - Aması ne? - Çok Türk var takımda - !!!!! - Bakma öyle şaka yaptım canım. Yabancınız fazla ya o yüzden.

İNTİHAR ETTİRİR
Hak verdim Tunuslu meslektaşa. Bu arada Edu da yabancıydı malum. Ama oyunu itibariyle asla yabancımız sayılmazdı dün gece. Allah'tan bizim has evlatlardan biri yapmadı o iki hatayı. Vatan haini ilan edilir, intihar tetiklemesi yapılırdı hakkında. Sahada oynayanlar bir yana gözlerim daha çok Zico'daydı. Yine suskun kahvenin türkücüsü kadrosunda, yine dut yemiş bülbül hallerde, yine kımıltısız yaprak taklidindeydi. Dua etsin ki Deivid RPC Roketatarı ayarında şutuyla kaleciyi avladı. 1 puan geldi, 'gidişi' ertelendi.

İNTER YALAN MIYDI?
Sormadan edemiyor insan. İnter maçı bir rüya mıydı? Yoksa öyle bir maç hiç oynanmadı mı? O takım, o ruh, o muhteşem yardımlaşma nerede dün geceki perişanlık nerede? Hani kütür kütür top yapan, pres yapan, hücum yapan bir takımla oynarsın da başlı kıçı dağıtırsın neyse. Kayserispor, Manisaspor, Sivasspor ne kadar oynuyorsa bunlar da o kadar oynuyordu yalan mı?

ELLERİM TİTRİYOR
Peki biz bu maçları alamayacaksak. Ele güne karşı böyle madara olacaksak. Açık ara olacak skoru unutup, 2-2 beraberlik geldi diye sevineceksek nerede kaldı bizim beynelmilel başarı peşinde koşan takım oluşumuz? Dikkat ederseniz sıkıntı ve stresten elim titriyor ve doğru dürüst yazamıyorum bile. Edu ve Zico'yu düşününce gelecek senenin transferi için önerimi şimdiden söyleyeyim dedim. Yeni Brezilyalılar alacaksak lütfen beyaz tenli olmasın.
[мα∂ℓιηє] çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
CevaplaCevapla

Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Yayınlama Kuralları
Yeni konu açamazsınız
Cevap gönderemezsiniz
Eklenti ekleyemezsiniz
Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz

Kodlama is Açık
Smilies are Açık
[IMG] code is Açık
HTML code is Kapalı

Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:19 PM

Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11   Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.