![]() |
![]() |
#1 |
ÇaKaL Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 61 Thanked 46 Times in 23 Posts
Üye No: 43997
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -1404
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() >>>>İSTE ERKEKLERIN BİRER MELEK OLDUĞUNUN KANITI...
![]() >>>> >>>> >>>>Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan >>>>ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür. >>>> >>>>"Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve >>>> >>>>"Ne diye bağırıyorsun?" der. >>>> >>>>Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını >>>> >>>>sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. >>>> >>>>peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. >>>>"Baltan bu muydu?" diye sorar. ormancı "hayır" diye cevaplar. >>>> >>>>Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile >>>>tekrar >>>>belirir ve yine sorar. >>>> >>>>"Baltan bu muydu? "ormancı yine "hayır" diye cevaplar. >>>> >>>>peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile >>>>tekrar belirir ve yine sorar. >>>> >>>>"baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. >>>> >>>>Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların >>>>üçünü de >>>>kendisine verir. >>>> >>>>Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. >>>> >>>>Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken >>>>karısı suya düser. >>>> >>>>Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar. >>>> >>>>"ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der. >>>> >>>>peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner. >>>>"Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der. >>>>Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der. >>>>Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz >>>>konusu. >>>>eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine >>>>Zeta-Jones ile geri dönecektin, >>>>o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana >>>>verecektin. >>>>ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek >>>>durumda değilim. >>>>Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur. >>>>Bu hikayeden alinacak ders : >>>>Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir >>>>nedeni vardir >>>>ve bu başkalarının yararı içindir. >>>>Kendileri için birşey istiyorsalarsa ekmek çarpsındır :-)) NOT: Mailden alıntıdır. Daha önce eklendi ise üzgünüm. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|