![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bugün sensizliğin ilk günü
Bugün bir başka doğuyor güneş Bu kez içimi ısıtmıyor Bu kez acıların karanlığına doğuyor Bugün bir başka ötüyor kuşlar Bir başka ağlıyor çocuklar Bulutlar başka uçuşuyorlar Kavaklar bir başka uğulduyorlar Nerden bilirdim Bu sabah sensiz uyanacağımı Dün gece meğerse ölümümün arifesiymiş Nerden bilirdim Bıraktığın mektup fermanımmış Dün gece son kez öpmüşün seni Son kez sarılmışım Nerden bilirdim Halbuki yarınlar bizim sanırdım Hayallerimiz gerçek olacaktı Sen benim karım olacaktın Sonra çocuklarımız olacaktı Bana benzeyip şair olacaklardı Sana benzeyip şiir Mutlu olacağız sanırdım hep Bu aşk varken bizde ölmeyiz derdim Şimdi ne aşk kaldı geriye ne de hayat Geldi çattı ölüm,kapıma dayandı Korkmam ama ben zaten çoktan ölmüşüm Gir içeri Lambam sönüktür,kapım açık Senden kalan hatıraları Resimleri,fotoğrafları yaktım sabah Küllerini sana göndereceğim Toprağıma gülleri değil de onları serp Arkamda da hiç bir şey bırakma Yak gitsin o evi,bir kibritle Hadi git Lambam sönüktür,kapım açık…
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|