![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ruhun şad olsun annem
Simdi anladım kıymetini kızma bana Meğer ne çok severmişim seni annem Yokluğun kızgın tas olup da oturunca yüreğime Kızma bana annem Ne zormuş yasamak sensiz İnsanlar üstüme üstüme gelir annem Ezip geçer oldular simdi sensiz beni Ah ne çok da severmişim seni Yokluğun nefesimi düğümler Soluyamam sensiz olan havayı annem Yüreğim kan ağlar gözlerim kan, kan Aksamlar olmaz olsun isterim Doğmasın sensiz dünyada güneşi neylerim Sen dunyammisin meğer annem Bunu yokluğunda anladım Üzerdim seni bilirim Belki ağlardın ardımdan gidince ben Kıyamazdın dokunmaya bile saçlarıma annem Bilirim sen yüreğinden severdin Nasıl da kiydi sana kahrolası kara toprak Alıp gidiverdi aniden kopardı annem Öğünden beri sevmem toprağı da karasını da annem Yıkılsın sensiz dünya neylerim yıkılsın be annem. Bazen atıvermek gelir içimden kendimi Ve uçup gelivermek sana Yine kucağını açıp sarar mısın kollarınla beni annem Oğlum kuzum der misin annem Oy dağlar verin geri bana Bir bayram sabahında öpeyim ellerini Ve kokusunu soluyayım buram buram Onsuz bu dünya bos annemsiz yaşadığım gün haram. Oy deli yüreğim oy Gün yalan gece yalan ben yalan Sensiz gecen zaman yalan mis yalan annem.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|