![]() |
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57908
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Hasret içindeyim intizarım var
Sana demiyorum gel yaramı sar Yeter ki gönlüne aşılmaz duvar Beni öldürmeden örme ne olur Gücenmem, kırılmam ne yaparsan yap Artsa da fark etmez dertlerim kat kat Kayadan kayaya istersen tut at Ellerinle ele verme ne olur Biçare olsam da naçar kalsam da Birer birer saçlarımı yolsam da Razıyım her şeye her gün yansam da Senden uzaklara sürme ne olur Havan havam olsun, nefes alayım İzin ver; kapında kölen olayım Hiç olmazsa beni say ki sılayım Sılayı terk edip gitme ne olur Sahipsiz bir bağı dağa çevirip Ulu çınar gibi kökten devirip Sakın başkasına bir umut verip Beni peg perişan etme ne olur Seven yüreğimin dinle sesini Neden diye sormam, anma ismimi İstiyorsan eğer kes nefesimi Elinin tersiyle itme ne olur Toprağın olmuşum al,işle, kullan Bağ bahçe içinde allanıp pullan Bir değil bağrıma zevkle her zaman Basıp çiğnemeden geçme ne olur Bu garip sevdamın hatırı için Canımı alsan da hiç sormam niçin Bir bilsen yüreğim yanar ne biçim Başka pınarlardan içme ne olur
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|